Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μπακαλιάρος με σάλτσα μουστάρδας στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017
none
Περιγραφή

Νοστιμότατος έτσι ο μπακαλιάρος μας με πικάντικη σάλτσα στο φούρνο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 800 φιλέτο ψάρι μπακαλιάρο η οτι αλλο έχετε
  • 1 μεγάλο λεμόνι τον χυμο του
  • αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας
  • βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας
  • 1/8 λίτρου γάλα
  • 1/8 ποτήρι κρέμα γάλακτος
  • 1/2 ποτηράκι κρασι ασπρο
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα,
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι, μαύρο
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα, γλυκια
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κουταλιά της σούπας Worcestersauc
Οδηγίες
  1. Ξεπλύνετε τα φιλέτα ψαριών με κρύο νερο, στεγνώνουμε και τα πασπαλίζουμε με το χυμό λεμονιού, τη σάλτσα Worcestershire.
  2. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος αλοιφουμε με λίγο βούτυρο.
  3. Βαζουμε το βούτυρο να λιώσει σε κατσαρολακι, προσθέτουμε το αλεύρι και το ψηνουμε ελαφρά μεχρι να ειναι κίτρινο, ριχνουμε σταδιακά το Αλευρι και ανακατεύετε, ριχνουμε το γαλα, την κρεμα γαλακτος, το κρασι
  4. αφήνουμε να σιγοβράσουν.
  5. Προσθετουμε στη σάλτσα τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο, προσθέστε άνηθο ή μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
  6. Βρέχουμε τα Φιλέτα με την Worcestersauce και με το χυμο λεμονι. Αλατίζουμε και από τις δύο πλευρές με αλάτι και τα τοποθετούμε στο πυριμαχο σκευος και πασπαλίζουμε με την πάπρικα από πάνω.
  7. Ριχνουμε τη σάλτσα πάνω από τα φιλέτα και λιγο βουτυρο εδω εκει.
  8. Ψηνουμε σε προθερμασμενο Φουρνο για περίπου 15 λεπτά στους 220 βαθμούς στη μέση του φούρνου.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2017
Υπέροχη συνταγή θα τη φτιάξω σύντομα.
Μεταφορά στην κορυφή