Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

816-koxili.jpg
Σοκολατένιο Κοχύλι



Ελιόπιτα κέικ νηστίσιμη

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018
none
Περιγραφή

Μια ελιόπιτα αφράτη, νόστιμη και εμφανίσιμη!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • ½ φλιτζάνι λάδι
  •  ½ φλιτζάνι σπορέλαιο
  •  ¾ του φλιτζανιού νερό
  •  1 κουτί πορτοκαλάδα αναψυκτικό με ανθρακικό
  •  3-4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  •  1 φλιτζανάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κ.σ ξερό
  •  1 κ.γλ ρίγανη
  •  1 φλιτζάνι ελιές χοντροκομμένες
  •  2 κουταλάκια γεμάτα μπέικιν πάουντερ
  •  5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Οδηγίες
  1. Σ’ ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα υγρά, τα λάδια, το νερό και τη πορτοκαλάδα και τα ανακατεύουμε με το σύρμα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τη ρίγανη, τις ελιές. Βάζουμε και 3 με 4 κ.σούπας από το αλεύρι της συνταγής μας.Ανακατεύουμε καλά.
  3. Στο μπολ με τα υγρά ρίχνουμε το μισό αλεύρι, ανακατεύουμε απαλά, ρίχνουμε το περιεχόμενο με τα μυρωδικά, ανακατεύουμε απαλά και στο τέλος ρίχνουμε και το υπόλοιπο αλεύρι. Δεν παιδεύουμε το μείγμα πολύ ίσα να βραχεί. Το μείγμα δεν πρέπει να είναι πολύ υγρό.
  4. Ρίχνετε το μείγμα σε μια λαδωμένη φόρμα, λαδώνετε την επιφάνεια του κείκ και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 με 175 β για 1 ώρα περίπου.
  5. Το κέικ είναι έτοιμο όταν βυθίσετε ένα μαχαίρι στο κέντρο του κέικ και η λεπίδα είναι καθαρή, αλλά και να έχει ροδίσει η επιφάνεια του κέικ
  6. Όταν ψηθεί, το αφήνετε μέσα στη φόρμα να γίνει χλιαρό και μετά το αναποδογυρίζετε.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 07 Μάιος 2018
αγαπημένο μας
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 10 Μάιος 2018
Πρόσθεσα στα στερεά και 1 κ.γλ. αλάτι
Μεταφορά στην κορυφή