Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1469-aliolio1.jpg
Σπαγγέτι αλιόλιο



Ελιόπιτα κέικ νηστίσιμη

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018
none
Περιγραφή

Μια ελιόπιτα αφράτη, νόστιμη και εμφανίσιμη!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • ½ φλιτζάνι λάδι
  •  ½ φλιτζάνι σπορέλαιο
  •  ¾ του φλιτζανιού νερό
  •  1 κουτί πορτοκαλάδα αναψυκτικό με ανθρακικό
  •  3-4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  •  1 φλιτζανάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή 1 κ.σ ξερό
  •  1 κ.γλ ρίγανη
  •  1 φλιτζάνι ελιές χοντροκομμένες
  •  2 κουταλάκια γεμάτα μπέικιν πάουντερ
  •  5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Οδηγίες
  1. Σ’ ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα υγρά, τα λάδια, το νερό και τη πορτοκαλάδα και τα ανακατεύουμε με το σύρμα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τη ρίγανη, τις ελιές. Βάζουμε και 3 με 4 κ.σούπας από το αλεύρι της συνταγής μας.Ανακατεύουμε καλά.
  3. Στο μπολ με τα υγρά ρίχνουμε το μισό αλεύρι, ανακατεύουμε απαλά, ρίχνουμε το περιεχόμενο με τα μυρωδικά, ανακατεύουμε απαλά και στο τέλος ρίχνουμε και το υπόλοιπο αλεύρι. Δεν παιδεύουμε το μείγμα πολύ ίσα να βραχεί. Το μείγμα δεν πρέπει να είναι πολύ υγρό.
  4. Ρίχνετε το μείγμα σε μια λαδωμένη φόρμα, λαδώνετε την επιφάνεια του κείκ και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 με 175 β για 1 ώρα περίπου.
  5. Το κέικ είναι έτοιμο όταν βυθίσετε ένα μαχαίρι στο κέντρο του κέικ και η λεπίδα είναι καθαρή, αλλά και να έχει ροδίσει η επιφάνεια του κέικ
  6. Όταν ψηθεί, το αφήνετε μέσα στη φόρμα να γίνει χλιαρό και μετά το αναποδογυρίζετε.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 07 Μάιος 2018
αγαπημένο μας
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 10 Μάιος 2018
Πρόσθεσα στα στερεά και 1 κ.γλ. αλάτι
Μεταφορά στην κορυφή