Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Αυγά πασχαλινά ψητά στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Παρασκευή, 18 Απρίλιος 2014
none
Περιγραφή

Αυγά πασχαλινά φτιαγμένα με διαφορετικό και εύκολο τρόπο.

Συστατικά
  • Αυγά βιολογικά.
  • Βαφή αυγών.
  • Ξύδι.
  • Λάδι.

Οδηγίες
  1. Πλένουμε πολύ καλά τα αυγά , τα σκουπίζουμε και τα βάζουμε σε καθαρές θήκες μάφινς η στις χάρτινες των αυγών.
  2. Τα βάζουμε όπως είναι μέσα στις θήκες στη λαμαρίνα του φούρνου και τα ψήνουμε στον αέρα για 20 λεπτά στους 160 . Αν ο φούρνος είναι πολύ δυνατός ψήνουμε στους 150 και αυξάνουμε τον χρόνο ψησίματος.
  3. Δοκιμάζουμε και σπάζουμε ένα αυγό για να δούμε αν είναι έτοιμο. Αν όχι τα αφήνουμε λίγο ακόμα.
  4. Μόλις είναι έτοιμα, σβήνουμε τον φούρνο και τα αφήνουμε μέσα για 10 λεπτά ακόμη να ηρεμήσουν.
  5. Τα βγάζουμε τα σκουπίζουμε με ένα βρεγμένο πανάκι , και αφού κρυώσουν τα βάφουμε κανονικά.
  6. Τα γυαλίζουμε με ένα μάλλινο πανί το οποίο έχουμε ποτίσει με λάδι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή την είδα από εδώ  .

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή