Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Καρμπονάρα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 08 Μάιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια νόστιμη και εύκολη μακαρονάδα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κιλό μακαρόνια.
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι.
  • 250 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο.
  • 3 αυγά.
  • 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ΦΑΓΕ.
  • Αλάτι,πιπέρι.
  • 250 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα.
Οδηγίες
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε σε αλατισμένο νερό τα στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά.
  3. Προσθέτουμε τα μακαρόνια,στο τηγάνι με το μπέικον,τα αυγά ανακατεμένα με την κρέμα γάλακτος και λίγο πιπέρι μαύρο η μιξ πιπεριών που έβαλα εγώ.
  4. Στο τέλος προσθέτουμε και την παρμεζάνα και τα σοτάρουμε για λίγα ακόμη λεπτά!
  5. Σερβίρονται ζεστά!
Λίγα μυστικά ακόμα

Μια μακαρονάδα κοινής αποδοχής!

Σχόλια
Σχόλιο από marilena , Τρίτη, 10 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μια συμβουλή ..
μην στραγγίζετε τα μακαρόνια! απλά πάρτε τα με μια τσιμπίδα κατευθείαν από την κατσαρόλα ..γίνονται πιο ζουμερά και καθόλου στεγνά…
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 10 Μάιος 2011
Στην συγκεκριμένη συνταγή πρέπει να στραγγίσουν γιατί θα μπούν και στο τηγάνι!Σωστό αυτό με το ζουμί,επίσης δεν πρέπει να πετάμε το μακαρονόζουμο γιατί τα ξαναζεσταίνουμε σαυτό!
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 10 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
καρμποναρα αγαπημενη!!το μπεικον εγω δεν το σοταρω με λαδι αλλα μονο του,βγαζει αρκετο λιπος και ετσι,αν θελουμε προσθετουμε και κοτοπουλο κομμενο σε μπουκιες,αυγα δεν προσθετω ,δυσκολο για την εποχη το φρεσκο.
Μεταφορά στην κορυφή