Καρμπονάρα
- 1/2 κιλό μακαρόνια.
- 1/2 φλιτζάνι λάδι.
- 250 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο.
- 3 αυγά.
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ΦΑΓΕ.
- Αλάτι,πιπέρι.
- 250 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα.
- Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε σε αλατισμένο νερό τα στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε τα μακαρόνια,στο τηγάνι με το μπέικον,τα αυγά ανακατεμένα με την κρέμα γάλακτος και λίγο πιπέρι μαύρο η μιξ πιπεριών που έβαλα εγώ.
- Στο τέλος προσθέτουμε και την παρμεζάνα και τα σοτάρουμε για λίγα ακόμη λεπτά!
- Σερβίρονται ζεστά!
Μια μακαρονάδα κοινής αποδοχής!
μην στραγγίζετε τα μακαρόνια! απλά πάρτε τα με μια τσιμπίδα κατευθείαν από την κατσαρόλα ..γίνονται πιο ζουμερά και καθόλου στεγνά…