Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πιπεριές γεμιστές με τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή ΄Ένας μεζές εύκολος και γρήγορος για ουζάκι και μπύρα.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • Πιπεριές μακρόστενες κέρατο γλυκιές
  • Τυρί φέτα τριμμένο
  • Καυτερό πιπέρι ή ταμπάσκο
  • Λίγο λάδι, λίγο μαϊντανό
  • Ρίγανη (καλύτερα φρέσκια)
Οδηγίες

  1. Πλένω και σκουπίζω τις πιπεριές.
  2. Κόβω κάθετα το κοτσάνι και αφαιρώ τους σπόρους από το άνοιγμα με προσοχή.
  3. Σε μπολ ανακατεύω το τυρί, το μαϊντανό, το λάδι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
  4. Γεμίζω τις πιπεριές με το μείγμα του τυριού και το κλείνω με το κοτσάνι της πιπεριάς, αλλά και να μην το κλείσετε δεν πειράζει.
  5. Αλείφετε τις πιπεριές με λάδι και τις ψήνετε στους 200 βαθμούς για λίγο, αλλά μπορείτε και να τις τηγανίσετε.
Σχόλια
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Κυριακή, 02 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Γλύκισμα αυτός ο μεζές .
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 23 Αύγουστος 2009
Μια παραλλαγή της συνταγής σε φωτογραφία από την ΝΤΙΝΑ
Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Η παραλλαγη σε αυτο ηταν οτι δεν εβαλα πιπεριες τσαρλεστον .Δεν θα τολμουσα να αλλαξω τιποτα σε αυτην την αρμονια γευσης .Χρωσταω ενα σκουφο ακομα
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 30 Αύγουστος 2009
Ευχαριστώ, και για το σκουφί το επιπλέον.
Μπορούμε να το κάνουμε και με τις πράσινες πιπεριές τις γλυκιές που κάνουμε γεμιστά, αφού τις βράσουμε λίγο πρώτα και μετά τις γεμίσουμε και στο φούρνο.
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νοστιμότατος μεζές Ηλιάννα!!
Εγώ τις τηγάνισα ,ψητές θα είναι πολύ καλύτερες!!!
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2011
Και έτσι που το έκανες, Βασιλική, Πολύ πιο νόστιμο μπορώ να πω. Στο φούρνο γίνεται πιο λάιτ......
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμες Ηλιάννα,σήμερα τις έψησα!!
Μεταφορά στην κορυφή