Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η συνταγή της Θεσσαλονίκης από το Ζύθο

Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 


Ο Ζύθος, στη Θεσσαλονίκη, σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σ’ ένα διαγωνισμό, στέλνοντας τη συνταγή σας που κατά τη γνώμη σας εκφράζει τη Θεσσαλονίκη.

Η κριτική επιτροπή, που θα απαρτίζεται από ανθρώπους της πόλης της Θεσσαλονίκης θα επιλέξει τις 5 καλύτερες συνταγές, τις οποίες θα κληθούν οι συμμετέχοντες να μαγειρέψουν στην κουζίνα του Ζύθου Ντορέ και όλη η πόλη να τις δοκιμάσει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 18:00h.

Η συνταγή που θα κερδίσει  με το όνομα του νικητή θα υπάρχει στον κατάλογο-menu του εστιατορίου.

Τις συνταγές σας καθώς και πληροφορίες που τυχόν  να χρειαστείτε, επικοινωνήστε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Γρήγορα, λοιπόν, φορέστε τις ποδιές σας και στην κουζίνα…….

 

Tsitsipa Eleftheria

Oenologist


Μεταφορά στην κορυφή