Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Αφράτα και νόστιμα μπισκότα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2013
none
Περιγραφή

Μπισκότα κόκκινα, που λιώνουν στο στόμα σας!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
16-18 μπισκότα
  •     1/2 φλ. βιτάμ,
  •     1/3 φλ. ζάχαρη κρυσταλλική,
  •     1/4 φλ. καστανή ζάχαρη,
  •     1 1/2 φλ. αλεύρι,
  •     1/3 φλ. κακάο,
  •     1 αυγό,
  •     1 βανίλια,
  •     1 κ.γλ. σόδα,
  •     1/4 κ.γλ. αλάτι,
  •     3 κ.σ. τυρί Φιλαδέλφεια,
  •     1 κ.γλ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Οδηγίες
  1. Χτυπάμε πολύ καλά τις ζάχαρες με το βιτάμ.  Προσθέτουμε το αυγό, βανίλια και το χρώμα, χτυπάμε να ενωθούν καλά τα υλικά και να χρωματιστεί το μείγμα.
  2. Ρίχνουμε το αλεύρι, κακάο, σόδα και αλάτι συνεχίζοντας να χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα αφράτο μείγμα λίγο πιο σφιχτό από του κέικ.
  3. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τις τρεις κουταλιές τυρί κρέμα σε διάφορα σημεία του κέικ, ανακατεύουμε απαλά με σπάτουμε μέχρι να αποκτήσει το μείγμα "πινελιές" λευκού.
  4. Με το κουτάλι του παγωτού παίρνουμε μείγμα και βάζουμε σε λαδόκολλα, ψήνουμε για 10 έως 15 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσουν και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα μπισκότα θα είναι πολύ μαλακά μην τα φοβηθείτε δεν θέλουν περισσότερο από 15 λεπτά ψήσιμο! Μόλις κρυώσουν θα είναι υπέροχα και αφράτα
 H συνταγή εδώ

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013
Aπίθανα φαίνονται τα κόκκινα μπισκότα σου!!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013
Ευχαριστώ Ηλιάννα!!
Δεν μου βγαίνουν όσο κόκκινα θέλω με το χρώμα που χρησιμοποιώ(σε μουκαλάκι) αλλά εντάξει ωραία έγιναν,γίνονται πολύ πολύ αφράτα!
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013
Αντί για υγρό, καλύτερα σε πάστα το χρώμα......
Μεταφορά στην κορυφή