Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

WhatsApp +447825721610 αγοράζει Οξυκωδόνη. Xanax
alllifepharmacies 3.9.2024 11:35
WhatsApp +447825721610 buy tramadol,Methadone,Xa
alllifepharmacies 3.9.2024 9:16
WhatsApp +447825721610 buy Xanax ,Adderall,Tramado
alllifepharmacies 3.9.2024 9:07
MDPHP Pulvershops online in Deutschland
globaldhleuronet@gmail.co 2.9.2024 12:34
MDPHP-Pulver (Freebase)
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 1:10
MDPHP POWDER (Freebase) online in Deutschland zu v
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:57
Bestellen Sie reines MDPHP PULVER (Freebase) onlin
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:41
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP-PULVER (Freebase) on
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:30
Kaufen Sie hochwertiges MDPHP online in Deutschlan
globaldhleuronet@gmail.co 1.9.2024 0:13
GBL online in Deutschland ohne Rezept erhältlich
globaldhleuronet@gmail.co 31.8.2024 23:44
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:12
$Vaild.Work$|Cloned Card Atm | Sell Dumps Track 1&
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:11
$Vaild.Work$DUMPS TO CLONED CARDS EXCLUSIVE CC/CVV
selldumps 31.8.2024 4:09
$Vaild.Work$SELL DUMPS CLONED CARDS ATM TRACK 1&2
selldumps 31.8.2024 4:05
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 4:01
$Vaild.Work$|Best Dumps store Best cloned cards Se
selldumps 31.8.2024 3:56
$Vaild.Work$|Cloned Card Verified paypal cashapp l
selldumps 31.8.2024 3:55
#Vaild.Work#Sell Dumps track 1&2 cloned cards cred
selldumps 31.8.2024 3:53
$Vaild.Work$|Dumps With Pin Shop track 1&2 cloned
selldumps 31.8.2024 3:50
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

888-mexikanikorizi1.jpg
Μεξικάνικο Ρύζι



Αγριογούρουνο στη γάστρα με κρασί

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Σάββατο, 01 Ιανουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Έκανα την γνωστή συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου με μικρές αλλαγές!


Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 κιλά αγριογούρουνο από σπάλα κομμένο κομμάτια 4  εκατοστών.
  • 3 καρότα κομμένα ροδέλες 2 εκατοστών.
  • 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα χοντρά κομμάτια.
  • 2 κλωνάρια σέλινο κομμένο στα δύο.
  • 4-5 καρφάκια γαρύφαλλο.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι.
  • 750 γραμμάρια κόκκινο κρασί μπρούσκο.
  • 1/3 του φυλτζανιού λάδι.
  • 3 κουταλιές σούπας αλεύρι.
  • Ζεστό νερό(αν χρειαστεί).
  • 2 κουταλιές  σούπας μέλι.
  • Αλάτι.Πιπέρι.
  • 1&1/2 κιλό πατατούλες μικρές καλά πλυμένες με το φλούδι.
Οδηγίες

Μαρινάρισμα:

σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε τα κομμάτια του αγριογούρουνου και προσθέτουμε τα καρότα τα κρεμμύδια το σέλινο τα γαρίφαλα και τους κόκκους μπαχαριού. Προσθέτουμε το κρασί και σκεπάζουμε καλά το μπόλ με διάφανη μεμβράνη. Το βάζουμε για 24 ώρες στο ψυγείο για να απορροφήσει το κρέας τα αρώματα της μαρινάδας. Περίπου κάθε 6 ώρες τα γυρίζουμε τα κομμάτια για να βραχούν όλα ομοιόμορφα.

Ψήσιμο:

  1. Στραγγίζουμε τα κομμάτια, πετάμε το σέλινο και σουρώνουμε την μαρινάδα. Την αφήνουμε στην άκρη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150 βαθμούςC.
  2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σωτάρουμε τα κομμάτια του  κρέατος, του κρεμμυδιού και των καρότων για λίγη ώρα, απο όλες τις πλευρές. Πασπαλίζουμε με αλεύρι ρίχνουμε αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα και σβήνουμε με την μαρινάδα. Προσθέτουμε το μέλι κα ανακατεύουμε να διαλυθεί στο ζεστό ζωμό.
  3. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο της  κατσαρόλας σε γάστρα και την βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε για τρείς ώρες και στη διάρκεια αυτή ανακατεύουμε το κρέας κάθε μια ώρα απαλά. Αν σωθούν τα υγρά συμπληρώνουμε με ζεστό νερό.
  4. Όταν περάσουν οι τρείς ώρες ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και βάζουμε στο σκεύος τις πατάτες και συνεχίζουμε το ψήσιμο άλλη μία ώρα.
  5. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και αποτελειώνουμε το ψήσιμο.
  6. Αν θέλουμε να γίνει η σάλτσα πιο φίνα, βγάζουμε το κρέας, τις πατάτες και τα καρότα και πολτοποιούμε  τα υγρά που έχουν μείνει με τα κρεμμύδια.
  7. Σουρώνουμε και αν είναι αραιή η σάλτσα την βράζουμε λίγο ακόμη για να πήξει η σάλτσα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Ένα γιορταστικό φαγητό που θέλει αρκετή προετοιμασία αλλά μας αποζημιώνει με την γεύση του!

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 05 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τέλειο,ΜΠΡΑΒΟ!!!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2011
Πολύ καλή εκδοχή αυτή!!!
Μεταφορά στην κορυφή