Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3935-glykarolaken.jpg
Γλυκά ρολά



Aλμυρά μάφινς

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 30 Μάιος 2016
none
Περιγραφή

Με υλικά που έχουν περισσέψει στο ψυγείο μας.

Συστατικά
  • 4 αυγά
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι (200γρ)
  • 1/2 κεσεδάκι σπορέλαιο (100γρ)
  • 1 κεσεδάκι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή για όλες τις χρήσεις με 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν
  • 1 κεσεδάκι θρυμματισμένη φέτα
  • 1 κεσεδάκι ζαμπόν- γκούντα (ή γαλοπούλα ή κοτόπουλο βραστό σε κομματάκια ή λουκάνικα και οποιοδήποτε κίτρινο τυρί ανάλογα με την όρεξη σου)
  • 1 κεσεδάκι διάφορες πιπεριές ψιλοκομμάνες (ή και μανιτάρια, ελιές κτλ)
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Οδηγίες
  1. Μια πανεύκολη συνταγή για την οποία το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μπολ και ένα χτυπητήρι!
  2. Ξεκινάμε λοιπόν
  3. Σε ένα μπολ σπάς τα αυγά και προσθέτεις το γιαούρτι και το λάδι. Ανακατεύεις να ομογενοποιηθούν και βάζεις το αλεύρι (και το μπέικιν εάν χρειάζεται), το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.
  4. Ανακατεύεις πολύ καλά και είσαι έτοιμη να αυτοσχεδιάσεις ανάλογα με τα γούστα σου και τα υλικά που έχεις στο ψυγείο σου!
  5. Η δική μου έκδοση έχει φέτα, γκούντα, ζαμπόν, πιπεριές και ρίγανη.
  6. Άλλο ένα ανακάτεμα να καλυφθούν τα υλικά και είσαι έτοιμη.
  7. Μοιράζεις το μείγμα είτε σε ατομικά φορμάκια , έιτε σε παραλληλόγραμη φόρμα του κέικ τα οποία έχεις βουτυρώσει καλά.
  8. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά τα ατομικά και 40 λεπτά το μεγάλο.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή