Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2975-pitastefani.jpg
Πίτα στεφάνι



Αλμυρό κέικ με γαλοπούλα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Δευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Συνταγή για ένα νόστιμο κέικ που μας έστειλαν οι chef του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 50 γρ Βουτυρο λιωμένο
  • 50 γρ Ηλιέλαιο
  • 25 γρ. Ελαιόλαδο
  • 50 γρ.Κρασι λευκό
  • 5 γρ. Αλάτι
  • 2 γρ. Ρίγανη
  • 2 γρ. Πάπρικα
  • 3 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
  • 225 γρ Αυγά
  • 225 γρ Αλεύρι μαλακό
  • 10 γρ. Μπεϊκιν παουτερ
  • 50 γρ. Γκούντα τριμμένη
  • 50 γρ. Ρεγκατο τριμμένο
  • 150 γρ. Γαλοπούλα καπνιστή σε καρέ
  • 50 γρ. Πράσινες ελιές κομμένες στα 4
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, το λάδι, το κρασί, το αλάτι, την ρίγανη, το πιπέρι και την ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά – σιγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπεϊκιν κοσκινισμένα ανακατεύοντας με μια μαριζ ή με μία τρυπητή κουτάλα, απαλά.
  3. Τέλος προσθέτουμε τα τυριά, την γαλοπούλα και τις ελιές και ομογενοποιούμε, αναδιπλώνοντας το μίγμα με μία μαρίζ.
  4. Σερβίρουμε σε βουτυρωμένες και αλευρωμένες φόρμες και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 170ο c για 35 – 40 λεπτά περίπου.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή και η φωτογραφία από  Σχολή ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή