Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Αστεράκια Κανέλλας της Μπιάνκας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
  • 500 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα
  • 300 γρ. άχνη
  • 2 κ.γ. κανέλλα
  • 2 ασπράδια
  • 2 κ,σ. λικέρ αμύγδαλο

Γλάσο

  • 1  ασπράδι
  • 125 γρ. άχνη
Οδηγίες

 

  1. Ανάβουμε τον  φούρνο στους 150 βαθμούς
  2. Ανακατεύουμε σε μίξερ τα αμύγδαλα με την άχνη και με την κανέλλα
  3. Προσθέτουμε τα ασπράδια και το λικέρ και με τον γάντζο του μίξερ τα χτυπάμε καλά
  4. Τώρα τα δουλεύουμε με τα χέρια  καλά να γίνει μια λεία ζύμη
  5. Πασπαλίζουμε τον πάγκο της κουζίνας με άχνη και παίρνοντας λίγη από την ζύμη, ανοίγουμε  ένα φύλλο πάχους  1 πόντου
  6. Με μια φορμίτσα κόβουμε τα αστεράκια μας, αν θέλουμε κόβουμε και άλλα σχέδια
  7. Αν κολλάει  η φορμίτσα την βουτάμε στην άχνη
  8. Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε μια λαδόκολλα και βάζουμε στην σειρά τα αστεράκια μας
  9. Χτυπάμε το ασπράδι σε μαρέγκα και ρίχνουμε σιγά- σιγά την άχνη χωρίς να σταματήσουμε να το δούλεμα
  10. Με ένα πινέλο αλείφουμε τα αστεράκια και ψήνουμε  μόνον για  10-15 λεπτά
  11. Δεν πρέπει να σκουρήνουν από πάνω,  μόνον να στεγνώσουν θέλουμε
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πόσο πιο γιορτινά μπισκοτάκια μπορεί να φανταστεί κανείς; Είναι υπέροχα και στην όψη!!!!
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ λαχταριστά αυτά τα Χριστουγεννιάτικα Αστεράκια! Σίγουρα δεν θα μείνει ούτε ένα!!
Μεταφορά στην κορυφή