Βάση για τούρτες με γεύση Βουτύρου

125 γρ . βούτυρο
100 γρ . ζάχαρη
1 βανίλια
1 αυγό
200 γρ . αλεύρι
2 κ . γ . Μπέικιν Πάουντερ
λαδόκολλες κομμένες στα μέτρα της φόρμας
- Με το αλεύρι , μπεικιν , αυγό , βανίλια και βούτυρο κάνουμε την ζύμη και την αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά κρυώσει να .
Κόβουμε δυο στρογγυλά κομμάτια από λαδόκολλα στο μέγεθος της φόρμας μας 26αρα . Την μια λαδόκολλα τη βάζουμε στον πάτο της φόρμας μας . - Ανοίγουμε δυο φύλα από τη ζύμη πάστα Φλώρα και την απλώνουμε επάνω στην λαδόκολλα .
- Βάζουμε από πάνω την δεύτερη λαδόκολλα και απλώνουμε το δεύτερο πάτο από τη ζύμη πάστας Φλώρας .
- Τρυπάμε με ένα πιρούνι και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά τόσο όσο να πάρει χρώμα .
- Βγάζουμε τους πάτους , αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τραβάμε την μια λαδόκολλα που είναι στην μέση και βάζουμε τον πάτο επάνω σε μια πιατέλα . Τον αλείφουμε με τη μαρμελάδα
μετα βαζουμε μαρμελαδα,νουτελαλικερι, και απο πανω την πρωτη βαση απο το παντεσπανι που εχουμε για να κανουμε μια τουρτα,
δηλαδη λαδοκολα χυλο,λαδοκολα,χυλο λαδοκολα χυλο,μετα τραβατε τις λαδοκολες και εχετε 3 πατους ετοιμους χωρις να θελουν να τους κοψουμε