Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3986-mpriosmaskarponeken.jpg
Brioche με Μασκαρπόνε



Βάση για τούρτες με γεύση Βουτύρου

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή Αυτή η βάση στηρίζει και δίνει μια πιο ωραία γεύση στις τούρτες μας , ζύμη πάστας Φλώρας .
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

125 γρ . βούτυρο
100 γρ . ζάχαρη
1 βανίλια
1 αυγό
200 γρ . αλεύρι
2 κ . γ . Μπέικιν Πάουντερ

λαδόκολλες κομμένες στα μέτρα της φόρμας

Οδηγίες

  1. Με το αλεύρι , μπεικιν , αυγό , βανίλια και βούτυρο κάνουμε την ζύμη και την αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά κρυώσει να .
    Κόβουμε δυο στρογγυλά κομμάτια από λαδόκολλα στο μέγεθος της φόρμας μας 26αρα . Την μια λαδόκολλα τη βάζουμε στον πάτο της φόρμας μας .
  2. Ανοίγουμε δυο φύλα από τη ζύμη πάστα Φλώρα και την απλώνουμε επάνω στην λαδόκολλα .
  3. Βάζουμε από πάνω την δεύτερη λαδόκολλα και απλώνουμε το δεύτερο πάτο από τη ζύμη πάστας Φλώρας .
  4. Τρυπάμε με ένα πιρούνι και την ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά τόσο όσο να πάρει χρώμα .
  5. Βγάζουμε τους πάτους , αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τραβάμε την μια λαδόκολλα που είναι στην μέση και βάζουμε τον πάτο επάνω σε μια πιατέλα . Τον αλείφουμε με τη μαρμελάδα

 

Λίγα μυστικά ακόμα
ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΤΟ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΥΡΤΑ
Σχόλια
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολυ ωραια και ευκολη αυτη η συνταγη,οπωσδηποτε θα υλοποιηθει,μπραβο Μπιανκα χρυσοχερα!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010
ειναι μια βαση Χρυσα
μετα βαζουμε μαρμελαδα,νουτελαλικερι, και απο πανω την πρωτη βαση απο το παντεσπανι που εχουμε για να κανουμε μια τουρτα,
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010
Με εντύπωσίασε το λαδόχαρτο στη μέση...!!!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010
ναι!!Μ,έναν σμπάρο δυο τρυγόνια,αχαααχχχα
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010
ΑΑΑΑ!!!!ξεχασα να σας πω οτι με την μεθοδο αυτη μπορουμε να κανουμε και τα παντεσπανια μας
δηλαδη λαδοκολα χυλο,λαδοκολα,χυλο λαδοκολα χυλο,μετα τραβατε τις λαδοκολες και εχετε 3 πατους ετοιμους χωρις να θελουν να τους κοψουμε
Σχόλιο από sofouleli , Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Λιάνα μου καταπληκτική ιδέα ,αλλα θέλω να σε ρωτήσω αν τον ίδιο τροπο ακολουθείς σε παντεσπανια που γίνονται με πιο αραιη ζύμη.Δεν κολάνε μεταξύτους;
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 02 Οκτώβριος 2010
OXI δεν κολανε γιατι ειναι η λαδοκολα αναμεσα και με την μυτη απο το μαχαιρι μπορης να την σηκωσης λιγο την λαδοκολα και μετα την τραβας και σου βγαζη τον πατο
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 03 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία ιδέα και λύση!!
Σχόλιο από linmak88 , Τετάρτη, 17 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ευκολότατο και ευφυέστατο! Μπράβο Μπιάνκα!
Μεταφορά στην κορυφή