Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...


Βίδες ή τριβελάκια γκιουβέτσι

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Τα γνωστά ζυμαρικά σε ατομικά γκιουβετσάκια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 350 γραμμάρια βίδες.
  • 2 κρεμμύδια μέτρα ψιλοκομμένα.
  • 2 πράσινες πιπεριές και 1 κόκκινη,  ψιλοκομμένες.
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος.
  • 4-5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο.
  • 150 γραμμάρια κασέρι τριμμένο.
  • 1 κουταλιά βούτυρο,
  • αλάτι ,πιπέρι.
  • 1 μικρό κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα.
  • Λίγο λάδι.(2-3 κουταλιές).
Οδηγίες
  1. Βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά μας .Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε μέσα την μία κουταλιά βούτυρο.
  2. Σε μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε καλά τα κρεμμύδια τις πιπεριές και τα μανιτάρια μαζί. Προσθέτουμε την κρέμα , αλάτι και πιπέρι. Μόλις πήξει η σάλτσα προσθέτουμε το ζαμπόν ,το ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά.
  3. Ανακατεύουμε την σάλτσα με τα ζυμαρικά και μοιράζουμε το  μείγμα σε 4-5 γκιουβετσάκια ατομικά .
  4. Πασπαλίζουμε από πάνω το κασέρι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μισή ώρα η έως ότου ροδοκοκκινίσει  η επιφάνεια τους.
Λίγα μυστικά ακόμα

Φυσικά μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις βίδες με όποιο άλλο ζυμαρικό θέλουμε.

Σχόλια
Σχόλιο από LARA LO , Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011
πολύ ωραία συνταγή,εύκολη και νόστιμη.
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πεντανόστιμα τα γκιουβετσάκια
Μεταφορά στην κορυφή