Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βραζιλιάνικη Τούρτα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πάβε ντε Νότσες, λέγεται η βραζιλιάνικη αυτή Τούρτα  και είναι από μια οικογενειακή βραζιλιάνικη συνταγή με πολύ ωραία κρέμα βουτύρου με καραμελωμένα καρύδια.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  •     250 ml γάλα
  •     2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο (νισεστε)
  •     200 γρ ζάχαρη
  •     200 γρ βούτυρο (μαλακό)
  •     250 γρ καρύδια καραμελωμενα και μετα  χοντροκομμένα
  •     100 γρ ζαχαρη για τα καραμελωμενα καρυδια
  •     500 γρ μπισκοτα σαβαγιαρ
  •     250 ml καφέ, πολύ ισχυρο (Nescafe) ανακατεμενο με
  •     100 ml ρούμι
Οδηγίες

Σε τηγανι βαζουμε 100 γρ ζαχαρη να ζεσταθει και να παρει  λιγο χρωμα,   ριχνουμε τα καρυδια να καραμελωσουν, αφηνουμε να κρυωσουν και τα χοντροαλεθουμε.
Βαζουμε το γάλα σε κατσαρολα να παρει  μια βραση.    Ανακατευουμε το νισιστε και μια κουταλιά της σούπας απο την  ζάχαρη και λιγο απο το γαλα και το ριχνουμε στο βραστο γαλα και βραζουμε λιγο να γινει μια κρεμα.
Αφήνουμε να κρυώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ανακατεύοντας συνεχώς, έτσι ώστε να μην πιασει κρουστα.
Χτυπαμε το βούτυρο και τη ζάχαρη 5 λεπτά έως ότου αφρατεψει, τότε ριχνουμε τα καρύδια και την κρεμα, και ανακατεύουμε απαλά
Βαζουμε το στεφανι απο μια φορμα 24αρα σε ένα δισκο,    σπαμε τα σαβαγιαρ σε περίπου 3-4 μέρη ,βουτάμε τα σαβαγιαρ στον καφέ,  στρωνουμε μια στρωση σαβαγιαρ,  στρωνουμε μια στρωση 1/4 της κρέμας. Αυτό το κανουμε 3 φορες τελειωνουμε με κρεμα.
Διακοσμήστε με μισά καρύδια και την τουρτα μια νύκτα στο ψυγείο.
Πριν σερβίρετε, βγαζουμε το στεφανι απαλά με ένα βρεγμένο μαχαίρι
 Εγω δεν ειχα σαβαγιαρ και εκανα ενα παντεσπανι γρήγορο    και στολισα την τουρτα μου με μαρζιπαν

 

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγω εκανα την κρεμα σε τριπλή δάση

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2012
Όλα τα υλικά για παντεσπάνι και γέμιση είναι σε τριπλή δόση; λέω στη δική σου εκδοχή και πόσο μεγάλη τούρτα σου έγινε;
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τι να πω Λιάννα;Υπέροχη όπως πάντα η τούρτα σου!!Εύγε!!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2012
Ηλιαννα μου το παντεσπάνι το έκανα κανονικά όπως λέει η συνταγη απο το γρήγορο παντεσπάνι
Μονο την δόση της κρέμας έκανα σε τριδυπλη δόση για να ειναι ετσι πλούσιο σε γεμηση και για να βάλω και απο απέξω
Τα καρύδια όταν τα καραμελωσα τα έβαλα επάνω σε μια λαδοκολα για να κρυωσουν και μετά τα χοντροεκωψα σε ενα μπλεντερ
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2012
Εγώ έψυσα το παντεσπάνι σε μια τετράγωνη φόρμα 24χ8χ24
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2012
Και το παντεσπάνι αφου το έκοψα σε 3 βασης έβρεξα καθε βαση πολυ καλα με τον καφέ και το ρουμι
Μεταφορά στην κορυφή