Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βραζιλιάνικο κέικ

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 27 Ιούλιος 2013
none
Περιγραφή

Όποιος έχει πάει στη Βραζιλία, θα έχει φάει από αυτό το καταπληκτικό κέικ.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  •    4 αυγά ξεχωριστά
  •    100 ml γάλα.
  •    2 κ,σ βούτυρο μαλακό
  •    200 γρ ζάχαρη. Εγω έβαλα 100 γρ
  •    300 γρ αλεύρι που φουσκωνει ( αν δεν έχουμε βάζουμε κανονικό με  2 κ.γλ. μπεικιν )
  •    2 βανιλιες
  •    40 μλ Ρουμι η κονιακ

  Για να το σιρόπι που θα ποτίσουμε

  •    1 κουτι ζαχαρουχο.
  •    1 κουτί γάλα εβαπορέ το ίδιο σε ποσότητα με το ζαχαρουχο

  Για πασπάλισμα

  •    200 γρ Ινδοκαρυδο
Οδηγίες
  1. Αναβουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς. Βουτυρωνουμε μια φόρμα 40χ30.
  2. Χτυπάμε τα άσπραδια σε μαρέγκα. Χτυπάμε τους κροκους με τη ζάχαρη ,τις βανιλιες ,το μισο γαλα και το βούτυρο να αφρατεψουν. Ρίχνουμε το υπόλοιπο γάλα και το αλεύρι ρίχνουμε και το κονιακ η Ρουμι. Προσθέτουμε την μαρέγκα και ανακατευουμε ελαφρά
  3. Ρίχνουμε το μίγμα στην φόρμα και Ψήνουμε για 40 λεπτα. Αφήνουμε να κρυωσει και το κόβουμε σε κομμάτια.
  4. Ανακατευουμε το ζαχαρουχο με το γάλα έβαπορέ Και περιχυνουμε το κεικ. παπασλιζουμε με την καρύδα.
  5. Σκεπαζουμε καλά με αλουμίνχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα. Μπορούμε να το σερβιρουμε σκέτο η και με φρούτα
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βάλουμε και ζαχαρουχο σε καραμέλα. Τότε θα έχουμε άλλη γεύση !

Η γεύση του μοιάζει με τα σοκολάτακια Raffaelo

Η συνταγή από εδώ

Σχόλια
Σχόλιο από mari , Τρίτη, 30 Ιούλιος 2013
Η συνταγή φαίνεται ενδιαφέρουσα ! Οταν λες μπορούμε να βάλουμε ζαχαρούχο σε καραμέλα τι ακριβώς εννοείς μήπως τη τεχνική που βράζουμε το ζαχαρούχο και καραμελώνει ; και μετά ανακατεύω με το εβαπορέ ή το προσθέτω σκέτο ;
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 31 Ιούλιος 2013
Ναι το βραζεις με την μέθοδο που ξέρουμε να γίνει καραμέλα ......
Το ανακατευεις με το ένα ποτέ καλα και το ρίχνεις επάνω στο κομμένο κεικ .......
Σχόλιο από mari , Κυριακή, 04 Αύγουστος 2013
Το έφτιαξα και ήταν τέλειο ! Απλα μου προέκυψαν διάφορα και αναρωτιέμαι αν μπορεις να με συμβουλέψεις για να μην κάνω ξανα τα ίδια λάθη ! Αρχικά το κέικ ενω φούσκωνε έσκασε άνοιξε στην επιφάνεια τι να κάνω για να μην συμβαίνει αυτό μου συμβαίνει και σε άλλα κέικ.Επίσης όταν περιχύνω το γάλα πρέπει να καλύπτει όλο το γλυκό ως επάνω; γιατι όταν πασπάλισα το ινδοκάρυδο μουσκέφτηκε απο το γάλα και έγινέ κίτρινο...ενω το δικό σου στην φωτο είναι άσπρο.Το ταψάκι που είχα ήταν λίγο μικρότερο απο αυτό που δίνει η συνταγή ίσως να εβαζά και λιγότερό γάλα...
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 04 Αύγουστος 2013
Και το δικό ούτε έσκασε η επιφάνεια αλλά δεν πειράζει τα περισσότερα έτσι σπάζουν
Το ταψί σου καλό είναι έπρεπε να ρίψεις επάνω μπόλικη καρύδια όλο το φακελάκι
Που είναι στα 200 γρ
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 04 Αύγουστος 2013
Ναι πρέπει να το ποτησεις πολύ καλά
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 04 Αύγουστος 2013
Καρύδα ειθελα να πω
Το γάλα το τραβάει όλο το κεικ μην το φοβάσαι
Σχόλιο από mari , Κυριακή, 04 Αύγουστος 2013
Σευχαριστώ !
Μεταφορά στην κορυφή