Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Έγινε και το μήλο κομπόστα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018
none
Περιγραφή

Τη μους αυτή μήλου τη βάζουμε σε πολλές μηλόπιτες εδώ στη Γερμανία. Σας έχω δώσει συνταγές που μέσα μπαίνει αυτή η κομπόστα μήλου. Τώρα σας δίνω και τη συνταγή.

Συστατικά
  • 1 κιλό μήλα
  • 3-4 κσ ζάχαρη
  • 2 κσ λεμόνι
  • 200-300 μλ νερό
Οδηγίες
  1. Καθαρίζω τα μήλα τα κόβω στα 4, βγάζω τα κουκούτσια .
  2. Βάζω όλα τα υλικά στην κατσαρόλα και τα ανακατεύω συνεχώς, αν χρειαστεί βάζω ακόμα λίγο νερό.
  3. Μόλις αρχίσουν να λιώνουν τα περναω απο το μπλέντερ.
  4. Τα αφήσω να βράσουν για 5 λεπτά Και το βάζω σε ξεπλυμένα βαζάκια με κρύο νερό (Που τα έχω ήδη έτοιμα)
  5. Τα κλείνω και τα βάζω ανάποδα και τα αφήνω να κρυώσουν
Λίγα μυστικά ακόμα

Τα βαζακια πρεπει να ειναι καθαρα και τα καπακια τα ξεπλενω με κρυο νερο,τα βαζω αναποδα να στραγγιξουν. 

Αποστειρωμένα καλύτερα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή