Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ξιφίας στον φούρνο με λαχανικά

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Αυτό το ωραίο ψάρι μα έδωσε ένα νόστιμο πιάτο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Ξιφίας 1200 γραμμάρια ,είτε σε μεγάλη φέτα χωρισμένη σε μερίδες η τρείς-τέσσερεις φέτες μικρότερες,
  • 3 κρεμμύδια φέτες κομμένα,
  • 2 πράσινες
  • και 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες καρέ,
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες μπαστουνάκια.
  • 4 ώριμες ντομάτες ,
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες ντομάτες κονσέρβα,
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη,
  • 1 φλιτζάνι λάδι,
  • μαϊντανό,
  • αλάτι ,πιπέρι ,
  • ρίγανη,πάπρικα.
  • Νερό ζεστό.
  • 4-5 πατάτες κομμένες μεγάλους κύβους.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι το μισό ελαιόλαδο ,ρίχνουμε τα κρεμμύδια ,τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν αρκετά ,βάζουμε στην συνέχεια το σκόρδο και τις πιπεριές.
  2. Ρίχνουμε στην συνέχεια τις ντομάτες κομμένες φέτες με την κονσέρβα και την ζάχαρη ανακατεμένα.
  3. Στην συνέχεια βάζουμε αλάτι,πιπέρι,πάπρικα ,ρίγανη.Επίσης προσθέτουμε 1 ποτήρι ζεστό νερό και βράζουμε καλά την σάλτσα,βάζουμε την μισή στο ταψί ,αραδιάζουμε τα κομμάτια του ψαριού,επίσης ανάμεσα τους βάζουμε τις πατάτες.
  4. Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα ,το υπόλοιπο λάδι και αν χρειάζεται λίγο ζεστό νερό.
  5. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ψήνουμε 3/4 της ώρας στους 250 βαθμούς η μέχρι να ψηθούν οι πατάτες και να μελώσει η σάλτσα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο νετ,έκανα μικροαλλαγές

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή