Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Cup cakes παγωτού

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 30 Ιούλιος 2012
none
Περιγραφή

Εντυπωσιακά Cupcakes για παιδικά πάρτυ και όχι μόνο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Για τα cupcakes:

  •     4 φέτες κέικ
  •     1 λίτρο παγωτό στρατσιατέλλα
  •     1 λίτρο παγωτό βανίλια
  •     λιωμένη κουβερτούρα.

 Για την επικάλυψη-γλάσο:

  •     3 ασπράδια
  •     2 ¼ φλ. ζάχαρη
  •     1 ½ κ.σ. μέλι
  •     1 ½ κ.γλ.εκχύλισμα βανίλια
  •     ½ φλιτζ. κρύο νερό
  •     1 πρέζα αλάτι.
Οδηγίες
  1. Ξεκινάμε φτιάχνοντας το γλάσο-επικάλυψη:    Βάζουμε όλα τα υλικά, ασπράδια, ζάχαρη, νερό, αλάτι και μέλι σε μπολ σε μπεν μαρί, σε δυνατή φωτιά.    Χτυπάμε συνεχώς σε δυνατή ταχύτητα για 6' - 7’ μέχρι να πήξει και να διπλασιαστεί το μείγμα.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1 λεπτό. Το βάζουμε σε κορνέ και γαρνίρουμε.
  3. Φτιάχνουμε θήκες σοκολάτας σε φορμάκια μιας χρήσεως λιώνοντας την κουβερτούρα. Ρίχνουμε κουταλιές και περιστρέφουμε τα φορμάκια να πάει παντού η κουβερτούρα και να σχηματιστεί η θήκη παγωτού. Τις παγώνουμε στην κατάψυξη.
  4. Γεμίζουμε κάθε φορμάκι με λίγο κέικ και πολύ παγωτό. Γαρνίρουμε με την επικάλυψη και διατηρούμε στην κατάψυξη.
  5. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χωνάκια παγωτού με πάτο για ευκολία μας!    Πασπαλίζουμε με την τρούφα λίγο πριν σερβίρουμε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα έφτιαξα σε χωνάκια, με δικό μου κέικ: Κέικ μούστου ή μουστόπιτα και παγωτό

Η συνταγή είναι από το "Πρωινό ΑΝΤ1"

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή