Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Δίπλες της Θείας Τούλας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Απίθανες παραδοσιακές δίπλες!

Συστατικά

2 Αυγα
2 Κρόκους 
¼ κουταλάκι του γλυκού Μπέικιν πάουντερ 
1 πρέζα Αλάτι 
½ Πορτοκαλί χυμό και ξύσμα 
500 Γρ Αλεύρι, ίσως μόνο και 400 g 
Λάδι (ηλιέλαιο) για το τηγάνισμα 

Σιρόπι 
500 g Μέλι (καλο ειναι να ειναι απο θυμάρι) 
125 g Ζάχαρη 
250 ml Νερό 

Κανέλα και 
Καρύδια, χοντροτριμμένο, για πασπάλισμα 

Οδηγίες
  1. Στο μπλεντερ χτυπαμε τους κρόκους και το μπεκιν, τα χτυπαμε για 20 Λεπτα Χωρίς να διακόπτεται το χτυπημα, ριχνουμε και το χυμό, το πορτοκαλί.
  2. Σταματαμε το μπλεντερ ,Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνετε με το χερι μέχρι να εχουμε ένα μέσο σφιχτή ζύμη.
  3. Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μέρη και το βαζουμε στο ψυγείο - με πλαστική μεμβράνη τυλιγμένη -. για 2-3 ώρες
  4. Αλευρωνουμε τον πανγκο εργασίας και τα χέρια και ανοιγουμε τη ζύμη σε ένα λεπτό φύλλο (αν η ζύμη κολλάει, προσθέτουμε λιγο αλεύρι, αλλά σε κάθε περίπτωση μόνο τα χέρια το αλεύρι και την επιφάνεια εργασίας).
    Με το κοπτιρι απο πιτσα κοβουμε τη ζύμη σε λωρίδα περίπου 6 cm πλάτος και 15 cm. Και ριχνουμε τα Κομμένα κομματια στο καυτο  λάδι για τηγάνισμα. Τηγανίζουμε μέχρι η Δίπλα "ανεβει" και είναι χρυση’ Το ίδιο επαναλαμβάνεται με όλες τις λωρίδες.
    Τοποθετήστε τα σε χαρτί κουζίνας, έτσι ώστε το υπερβολικό λαδι θα απορροφηθεί καλα.
    Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι να ειναι ένα σιρόπι μεσαίο (περίπου 8 λεπτά σε μέτρια χαμηλή φωτιά), αφήνεται να κρυωση λιγο και περιχύνουμε τις κρύες Διπλες.
  5. Πασπαλίζουμε με τα καρύδια και ενδεχομένως και με την κανέλα 
    Αν θελουμε περιστρέφουμε τη ζυμη γύρω από ένα πιρούνι και το βουταμε στο λάδι για τηγάνισμα.
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 09 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νόστιμες δίπλες και πολύ εμφανίσημες!!!!
Γεια στα χέρια σου Μπιάνκα!!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 09 Ιούλιος 2011
Πίςτευα ότι οι δίπλες είναι κάτι δύςκολο, κι όμως είναι απλό! Για πες μου όμως 2 πράγματα: το αλεύρι είναι για όλες τις χρήςεις; Το ςχέδιο με το πιρούνι που λες, το ςτρίβουμε με το πιρούνι και το ρίχνουμε μέςα το ζυμάρι ςτο λάδι, ή το τηγανίζουμε με το πιρούνι μαζί;
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 09 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραίες οι δίπλες της Θείας Τούλας!!!!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 09 Ιούλιος 2011
Ηλιαννα ,τι τριγυριζουμε λιγο στο πιριυνι και μετα το βουταμε μεσα στο λαδι και φουσκωνοντας οι διπλες βγαινη πολυ ευκολα το πιρουνι ,
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 09 Ιούλιος 2011
Ναι το αλεύρι είναι για όλες τις χρήσεις
Σχόλιο από LARA LO , Κυριακή, 10 Ιούλιος 2011
΄πεντανόστιμες οι διπλες!!!!!κι εύκολες μπορω να πω...
Σχόλιο από sofouleli , Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολυ ωραιες φαινονται και ωραια η συνταγη απλη και γρηγορη για ξαφνικους επισκέπτες αλλα και για την οικογένεια Λιάνα μπραβο.
Σχόλιο από mari , Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012
τα 2 αυγά της συνταγής ποτε τα προσθέτουμε και το αλάτι; μόνο για τους κρόκους αναφέτεται κατι λείπει
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012
Τα αυγα τα χτυπάμε με τους κροκους μαζι
Και το αλάτι το ρίχνουμε όταν θα ρίξουμε το αλεύρι
Μεταφορά στην κορυφή