Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4075-mafinsvrwmhsken.jpg
Mάφινς με βρώμη



Διπλοπαναρισμένη τηγανητή μοτσαρέλα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 25 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα αγαπημένο finger food , τραγανό και λαχταριστό!

Συστατικά
  • 2 φέτες μοτσαρέλα για τόστ σε κομμάτι 1 εκ. πάχους κομμένο σε λεπτά ραβδάκια
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • Μισή κούπα τριμμένη φρυγανιά
  • Μισή κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Οδηγίες

  1. Κόβουμε την κάθε φέτα μοτσαρέλας σε 8 ραβδάκια.
  2. Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με την παρμεζάνα.
  3. Παίρνουμε το κάθε ραβδάκι και το βουτάμε πρώτα στο αυγό, μετά στο μείγμα της φρυγανιάς.
  4. Αφού τελειώσουμε το πρώτο πανάρισμα σε όλα τα ραβδάκια, επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και 2η φορά. Τα ραβδάκια μας τώρα έχουν ένα παχύ στρώμα κρούστας.
  5. Βάζουμε μπόλικο λάδι στο τηγάνι και αφού κάψει ρίχνουμε λίγα λίγα τα μπαστουνάκια μας. Μόλις τα ρίξουμε, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και συνεχίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  6. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τα σερβίρουμε αμέσως ή τα ζεσταίνουμε αν έχουν κρυώσει λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων.
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011
Νόστιμα μπαστουνάκια ! θα δοκιμαστούν! κάτι παρόμοιο κάνω με φέτα!
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πιο λαχταριστό μεζεδάκι δεν γίνεται!!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
νοστιμα και πολυ καλλο μεζεδακι μπραβο Ηλιαννα για την συνταγη !!
Σχόλιο από vasiliki ver , Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμα πρέπει να είναι αυτά τα μπαστουνάκια Ηλιάννα!!!!!
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 28 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
τραγανα και πολυ λαχταριστα τα μπαστουνακια αυτα,με μπυρα ή ουζακι οτι καλυτερο!
Σχόλιο από adamantia , Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ειναι παρα πολυ ωραια, αρκει να ειναι ζεστα (που λιωνει η μοτζαρελα απο μεσα,μμμμμμμμμμμ). Το εχω κανει ακομα ποιο ευκολο με μοτζαρελινια (μικρα στρογκιλα μπαλακια)..... μιαμ, μιαμ, μιαμ
Μεταφορά στην κορυφή