Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Εύκολο και δροσερό γλυκό

recipe image
Προστέθηκε απόLARA LO, Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
  • 1 κουτί εβαπορέ
  • 1\2 πακέτο σαβαγιάρ
  • 1 κουτί ζελέ φράουλας
  • άρωμα βανίλιας

ΣΙΡΟΠΙ:

  • 1\2 ποτήρι νερό
  • 1\2 ποτήρι ζάχαρη
  • φλούδα λεμονιού
Οδηγίες
  1. Ρίχνουμε το εβαπορέ σε ένα μπολ και το βάζουμε κατάψυξη.
  2. Φτιάχνουμε τον ένα φάκελο ζελέ αλλά μόνο με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Όταν το ζελέ κρυώσει και αρχίσει να σταθεροποιείται, βγάζουμε το παγωμένο εβαπορέ και το σπάμε με ένα μαχαίρι ή πηρούνι .Χτυπάμε στο μίξερ μαζί με το ζελέ μέχρι ν'αφρατέψει και να γίνει κρέμα και προσθέτουμε και τις βανίλιες.
  3. Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο σιρόπι και κάνουμε μια στρώση σε ένα τάπερ. Από πάνω ρίχνουμε τη χτυπημένη κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο.
  4. Φτιάχνουμε το δεύτερο σακουλάκι ζελέ, όπως αναγράφεται στις οδηγίες .Όταν κρυώσει και πριν αρχίσει να πήζει, το ρίχνουμε πάνω από την κρέμα σιγά-σιγά,με ένα κουτάλι.
  5. Ξαναβάζουμε ψυγείο και αφήνουμε να παγώσει πριν το κόψουμε...
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Μπορείτε να ρίξετε στο ζελέ ή στην κρέμα κομματάκια φρέσκιας φράουλας.
  • Επίσης ,μπορείτε να το φτιάξετε με οποιαδήποτε γεύση σας αρέσει και το ανάλογο φρούτο.
  • Να προσέξετε στον πρώτο φάκελο ζελέ που θα κάνετε να βάλετε μόνο το ένα ποτήρι νερό....
  • Αντί για σαβαγιάρ βάλτε φρυγανιά...γίνεται εξίσου νόστιμο. Μη σας πήξει το ζελέ που θα βαλετε από πάνω γιατί δε θα μπορείτε να το στρώσετε.
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Είναι πολύ νόστιμο και δροσιστικό γλυκάκι,
αυτό είχα φτιάξει κι εγώ προχθές!!!Πολύ καλή επιλογή,μπράβο Λάρα!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2011
Τόσο εύκολο και εμφανίσιμο!!!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
δροσερο και επικαιρο αυτο το γλυκακι,τωρα που οι φραουλες ειναι στο φορτε τους ,θα το φτιαξω.μπραβο Λαρα!
Μεταφορά στην κορυφή