Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

688-mhlonixtiko1.jpg
Μήλα σε Νυχτικό



Εύκολο Κέζε Κούχεν, Käsekuchen

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014
none
Περιγραφή

Αγαπημένη και αυτή η παραλλαγή του γερμανικού αυτού γλυκού, Käsekuchen.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Για το κέικ θέλουμε

  • 2 αυγα αν ειναι μικρα βάλτε 3 αυγα
  • 2 βανιλιες
  • 180 γρ. ζαχαρη.
  • 90 ml λαδι ελαφρύ.
  • 180 ml γαλα.
  • 360 γρ αλευρι.
  • 1 φακελάκι μπέικιν 15 γρ
  • 1 κ,γλ. κακαο.
  • 1 κ. σ. γαλα
  • 1 Φόρμα 29 x 22 cm, εγω εχω ενα τσέρκι και το βάζω μεσα στην λαμαρίνα της κουζίνας κοίταξε και την φωτο, το ανοίγω στα μέτρα που θελω, η μια άλλη φόρμα δεν εχει σημασία αν ειναι λίγους πόντους μεγαλύτερη
  • 12 κ ,γλ. γεμάτα μαρμελαδα

Για την γεμίση θέλουμε

  • 500 γρ. πολυ Καλα στραγγιστο γιαούρτι , αφήστε το σε πετσέτα να στραγγισει, καλα μερικές ώρες
  • 3 αυγα αν ειναι μικρα βάλτε 4 αυγα
  • 200 γρ. τυρι κρεμα Φιλαδελφια η κατι παρόμοιο
  • 200 γρ. ζαχαρη
  • 2 βανιλιες
  • 1 φάκελο ανθος αραβοσιτου με γευση βανιλας αυτό που θέλει βράσιμο.
Οδηγίες
  1. Κάνουμε την γέμιση: Ανακτευουμε με μιξερ τα υλικά ολα μαζι για για περιπου 3-5 λεπτα. Ανάβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμούς πάνω κατω αντίσταση
  2. Κανουμε το μειγμα κέικ: Χτυπαμε σε μιξερ τα αυγα με την ζαχαρη μεχρι να γινει μια ωραια κρεμα, σιγα σιγα προσθέτουμε και ολα τα αλλα υλικά.
  3. Τωρα βαζουμε επανω στην φόρμα η στο πυρεξ μια λαδοκολα. Ρίχνουμε απο το μιγμα αυτο τα 2/3 αν πέσει λιγο περισσότερο δεν πειράζει. Ψηνουμε το κεικ για 8-10 λεπτα.
  4. Στο υπόλυπο μειγμα ρίχνουμε το κακαο και τη μια κ,σ. γαλα και ανακατεύουμε να ενωθούν Καλα. Οταν περάσουν τα 8-10 λεπτα βγαζουμε το ταψι απο τον φουρνο και ρίχνουμε επανω στο προψημενο κεικ την κρεμα που έχουμε ετοιμάσει. Επανω στην κρεμα ρίχνουμε εδω εκεί με ενα κουταλι απο το μιγμα που έχουμε ρίξει το κακαο. Αναμεσα βαζουμε με ενα κουταλάκι την μαρμελαδα.
  5. Βαζουμε ξανά το ταψι στο φουρνο και ψηνουμε για αλλα 20-η και μεχρι 30 λεπτα, γιατι ο κάθε φούρνος ψήνει διαφορετικά.
  6. Οταν το βγάλουμε απο τον φουρνο, το αφηνουμε να κρυώσει πολυ Καλα και μετα το βγαζουμε απο την φόρμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή την έχω από την φίλη μου slava

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 07 Ιούνιος 2014
Το ανθος αραβοσιτου που γράφω στη συνταγη ειναι αυτο που το βράζουμε σε γαλα ,
Μεταφορά στην κορυφή