Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3366-keikpaplwma.jpg
Κέικ σαν πάπλωμα



Φασόλια χάντρες

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Τα μπαρμπουνοφάσουλα γίνονται πολύ νόστιμα είτε σκέτα είτε με κρέας.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1,5 κιλό φασόλια μπαρμπούνια καθαρισμένα που δίνουν 700 γρ. περίπου καρπό
  • 1 κούπα λάδι
  • 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
  • 1-2 σκ. Σκόρδο στην πρέσα
  • 1 κουτί κονκασέ πολτοποιημένο ή 3-4κούπες φρέσκια ντομάτα ή πασάτα, ακόμα και 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε 1 κούπα νερό
  • Μισό κ.γλ. ζάχαρη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • ½ κ.γλ. κύμινο (προαιρ.)
  • Λίγο μαϊντανό ψιλ/νο
  • 1 κύβο ζωμό κρέατος βιολογικό (προαιρ.)
  • 3-4 κούπες νερό
Οδηγίες

  1. Ξεφλουδίζουμε τα μπαρμπουνοφάσουλα , βγάζουμε τον καρπό, τα πλένουμε καλά και στραγγίζουμε.
  2. Στην κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαφρά το λάδι , ρίχνουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Βάζουμε την ντομάτα με τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά ακόμα.
  3. Προσθέτουμε τις χάντρες στην κατσαρόλα με το αλάτι, πιπέρι, κύμινο ή μαϊντανό (προς το τέλος του ψησίματος), ζωμό και νερό.
  4. Ψήνουμε το φαγητό σκεπασμένο, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για περίπου 1 ώρα, ανακατεύοντας συχνά και δοκιμάζοντας αν έχουν ψηθεί.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Ενδιάμεσα ανακατεύετε το φαγητό που ψήνεται σε χαμηλή φωτιά και προσθέτετε νερό ανάλογα με το πόσο βραστερά είναι τα φασόλια.
  • Μπορείτε να προσθέσετε μόνο το κύμινο ή μόνο το μαϊντανό ή και τα δύο.
  • Δεν ρίχνουμε όλο το νερό από την αρχή, αλλά σταδιακά στην πορεία του ψησίματος.
  • Kατά τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε και τις κατεψυγμένες χάντρες.
Σχόλια
Σχόλιο από iwannitsa , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μαρεσει πολυ αυτο το φαγακι Ηλιαννα...γιαυτο και το κανω συχνα !!!
Σχόλιο από Πολυάνθη , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αγαπημένο φαγητό του άντρα μου....οταν επιστρέφει τρώμε χάντρες,φασόλες,χάντρες,φασόλες...ουφ!!!
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πραγματικά αγαπημένο πιάτο!! Το κύμινο και ο ζωμός κρέατος είναι πολύ ωραίες προτάσεις! Θα τις δοκιμάσουμε!
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010
πολυ ωραια η συνταγη σου Ηλιαννα !!
μπορω να τα φτιαξω ετσι και με ξερα φασολια;αν τα βαλω να μουλιασουν;
Σχόλιο από hrisag , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πραγματι αυτα τα φασολια,οι χαντρες ,εναι πολυ πιο νοστιμα απο τα κοινα,κυμινο δεν εχω βαλει ποτε,θα το δοκιμασω ομως.
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010
Βιανκα, μάλλον μην τα δοκιμάσεις με ξερά....αυτά είναι φρέσκα. Κρύα είναι ακόμα καλύτερα. Και φυσικά δεν είναι σούπα.
Μεταφορά στην κορυφή