Φιλέτο γλώσσας ψητό με αρωματικό πολτό
- 4 φιλέτα γλώσσας ή οποιοδήποτε άλλο φιλέτα,κατεψυγμένα ή φρέσκα.
- Για τον πολτό αρωματικών:
- 1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος,
- 1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος,
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο,
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,
- 2 κ. λάδι.
- Πλένουμε, στραγγίζουμε τα φιλέτα μας και τα αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα υλικά της σος στο μούλτι να γίνουν πολτός.
- Βάζουμε από ένα κουταλάκι πολτού σε κάθε φιλέτο και από τις δύο πλευρές του, περιχύνουμε με λάδι και ψήνουμε στο φούρνο 10' από κάθε πλευρά ή στο γκριλ.
- Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα ή τη σαλάτα Σαν τζατζίκι!
Αν θέλετε για έξτρα άρωμα προσθέστε φρέσκο βασιλικό στον πολτό και θα μοσχομυρίσει το ψαράκι σας!