Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φιλέτο ψαριού με σάλτσα εσπεριδοειδών

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Δίνουμε μια εξωτική γεύση στο ψάρι μας, με εύκολο και γρήγορο τρόπο!

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 φιλέτα γλώσσα ή παγκάσιους ή πέρκα
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

Σάλτσα

  • 1 κ.σ. μαργαρίνη
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Χυμό από 1- 2 πορτοκάλια
  • Λίγο μαϊντανό
Οδηγίες

  1. Ξεπαγώνουμε τα ψάρια αν είναι κατεψυγμένα, τα ξεπλένουμε και τα σκουπίζουμε, στη συνέχεια τα αλατοπιπερώνουμε.
  2. Πανάρουμε τα ψάρια στη φρυγανιά.
  3. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα  φιλέτα μας σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Τα χοντρότερα φιλέτα θέλουν χαμηλή φωτιά και περισσότερη ώρα.
  4. Βγάζουμε προσεχτικά τα φιλέτα από το τηγάνι και τα βάζουμε σε πιατέλα.
  5. Αφαιρούμε το λάδι από το τηγάνι και ρίχνουμε τη μαργαρίνη , τους χυμούς, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το μαϊντανό ψιλ/νο και βράζουμε για 1-2 λεπτά να δέσει ελαφρά η σάλτσα μας.
  6. Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα, γαρνίρουμε με φέτες πορτοκαλιού και σερβίρουμε ζεστό.
Λίγα μυστικά ακόμα

Προσθέτουμε και λίγο ξύσμα από τα εσπεριδοειδή μας.

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή και εύκολη!το ψάρι θα μοσχομυρίζει με τη σάλτσα Ηλιάννα!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Νόστιμη ,και εύκολη ,σίγουρα θα την κάνω!Μράβο Ηλιάννα!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νόστιμο φαγητό και πολυ ωραία συνταγη!!!!!
Σχόλιο από eleni_p , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Ηλιάννα θα μπορούσαμε να ψησουμε τα ψαρια;
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Ναι, αλλά δε θα ήταν ίδια γεύση.
Σχόλιο από zoe-Nefeli Pl , Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013
molis teleiose....mu fenete ligo xynoutsiki,parolou pou troo xyna...alla Kati allo...
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013
Αν και σου απάντησα στο facebook, σου λέω και εδώ, ότι το πόσο ξυνό ή όχι εξαρτάται από σένα. Ίσως το λεμόνι σου να ήταν μεγάλο ή η ποσότητα μικρή. Αν σου αρέσει σαν συνταγή, την επόμενη βάλε λιγότερο.
Μεταφορά στην κορυφή