Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φιλέτο ψαριού με σάλτσα εσπεριδοειδών

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Δίνουμε μια εξωτική γεύση στο ψάρι μας, με εύκολο και γρήγορο τρόπο!

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 φιλέτα γλώσσα ή παγκάσιους ή πέρκα
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

Σάλτσα

  • 1 κ.σ. μαργαρίνη
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Χυμό από 1- 2 πορτοκάλια
  • Λίγο μαϊντανό
Οδηγίες

  1. Ξεπαγώνουμε τα ψάρια αν είναι κατεψυγμένα, τα ξεπλένουμε και τα σκουπίζουμε, στη συνέχεια τα αλατοπιπερώνουμε.
  2. Πανάρουμε τα ψάρια στη φρυγανιά.
  3. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα  φιλέτα μας σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Τα χοντρότερα φιλέτα θέλουν χαμηλή φωτιά και περισσότερη ώρα.
  4. Βγάζουμε προσεχτικά τα φιλέτα από το τηγάνι και τα βάζουμε σε πιατέλα.
  5. Αφαιρούμε το λάδι από το τηγάνι και ρίχνουμε τη μαργαρίνη , τους χυμούς, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το μαϊντανό ψιλ/νο και βράζουμε για 1-2 λεπτά να δέσει ελαφρά η σάλτσα μας.
  6. Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα, γαρνίρουμε με φέτες πορτοκαλιού και σερβίρουμε ζεστό.
Λίγα μυστικά ακόμα

Προσθέτουμε και λίγο ξύσμα από τα εσπεριδοειδή μας.

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή και εύκολη!το ψάρι θα μοσχομυρίζει με τη σάλτσα Ηλιάννα!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Νόστιμη ,και εύκολη ,σίγουρα θα την κάνω!Μράβο Ηλιάννα!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νόστιμο φαγητό και πολυ ωραία συνταγη!!!!!
Σχόλιο από eleni_p , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Ηλιάννα θα μπορούσαμε να ψησουμε τα ψαρια;
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Ναι, αλλά δε θα ήταν ίδια γεύση.
Σχόλιο από zoe-Nefeli Pl , Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013
molis teleiose....mu fenete ligo xynoutsiki,parolou pou troo xyna...alla Kati allo...
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013
Αν και σου απάντησα στο facebook, σου λέω και εδώ, ότι το πόσο ξυνό ή όχι εξαρτάται από σένα. Ίσως το λεμόνι σου να ήταν μεγάλο ή η ποσότητα μικρή. Αν σου αρέσει σαν συνταγή, την επόμενη βάλε λιγότερο.
Μεταφορά στην κορυφή