Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φιλέτο ψαριού με σάλτσα εσπεριδοειδών

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Δίνουμε μια εξωτική γεύση στο ψάρι μας, με εύκολο και γρήγορο τρόπο!

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 4 φιλέτα γλώσσα ή παγκάσιους ή πέρκα
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

Σάλτσα

  • 1 κ.σ. μαργαρίνη
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Χυμό από 1- 2 πορτοκάλια
  • Λίγο μαϊντανό
Οδηγίες

  1. Ξεπαγώνουμε τα ψάρια αν είναι κατεψυγμένα, τα ξεπλένουμε και τα σκουπίζουμε, στη συνέχεια τα αλατοπιπερώνουμε.
  2. Πανάρουμε τα ψάρια στη φρυγανιά.
  3. Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα  φιλέτα μας σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Τα χοντρότερα φιλέτα θέλουν χαμηλή φωτιά και περισσότερη ώρα.
  4. Βγάζουμε προσεχτικά τα φιλέτα από το τηγάνι και τα βάζουμε σε πιατέλα.
  5. Αφαιρούμε το λάδι από το τηγάνι και ρίχνουμε τη μαργαρίνη , τους χυμούς, χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το μαϊντανό ψιλ/νο και βράζουμε για 1-2 λεπτά να δέσει ελαφρά η σάλτσα μας.
  6. Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη σάλτσα, γαρνίρουμε με φέτες πορτοκαλιού και σερβίρουμε ζεστό.
Λίγα μυστικά ακόμα

Προσθέτουμε και λίγο ξύσμα από τα εσπεριδοειδή μας.

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία συνταγή και εύκολη!το ψάρι θα μοσχομυρίζει με τη σάλτσα Ηλιάννα!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Νόστιμη ,και εύκολη ,σίγουρα θα την κάνω!Μράβο Ηλιάννα!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νόστιμο φαγητό και πολυ ωραία συνταγη!!!!!
Σχόλιο από eleni_p , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Ηλιάννα θα μπορούσαμε να ψησουμε τα ψαρια;
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 01 Ιούλιος 2012
Ναι, αλλά δε θα ήταν ίδια γεύση.
Σχόλιο από zoe-Nefeli Pl , Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013
molis teleiose....mu fenete ligo xynoutsiki,parolou pou troo xyna...alla Kati allo...
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013
Αν και σου απάντησα στο facebook, σου λέω και εδώ, ότι το πόσο ξυνό ή όχι εξαρτάται από σένα. Ίσως το λεμόνι σου να ήταν μεγάλο ή η ποσότητα μικρή. Αν σου αρέσει σαν συνταγή, την επόμενη βάλε λιγότερο.
Μεταφορά στην κορυφή