Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Φιλέτο Σαλτιμπόκα αλα Ρομάνα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 21 Αύγουστος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια πανεύκολη ιταλική συνταγή, που η εωδιά του φασκόμηλου και της γεύσης, κάνει «άλματα» στο στόμα, εξ ου και το όνομά της.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 χοιρινό φιλέτο ή φιλέτο κοτόπουλου ή φιλέτο μοσχαρίσιο
  • 6 φέτες προσούτο
  • 6 φύλλα φασκόμηλου φρέσκου μεγάλα ή τα ανάλογα μικρά
  • 1 μπάλα μοτσαρέλα φρέσκια στην άλμη της σε 6 φέτες
  • Βούτυρο ή λάδι
  • Αλάτι πιπέρι
  • Μισό ποτήρι κρασί
Οδηγίες

  1. Καθαρίζουμε το φιλέτο μας από τα λίπη και το χωρίζουμε σε 6 φέτες κάθετα, που τις πιέζουμε ελαφρά με την παλάμη μας να πλατύνουν λίγο. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
  2. Πάνω σε κάθε φιλέτο βάζουμε το φασκόμηλο, το προσούτο και  τα ενώνουμε με οδοντογλυφίδα για να μην αποχωριστούν.
  3. Τηγανίζουμε ελαφρά σε βούτυρο και από τις 2 πλευρές, σβήνουμε με το κρασί και βάζουμε επάνω από μια φέτα μοτσαρέλα σε κάθε φιλέτο μας.
  4. Κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της  για λίγο , ώστε να λιώσει του τυρί. Διορθώνουμε με αλατοπίπερο τη γεύση.
  5. Σερβίρουμε με ζυμαρικό.
Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε προς το τέλος τρίβουμε λίγο ξερό φασκόμηλο στη σάλτσα για να ενισχύσουμε τη γεύση.

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 21 Αύγουστος 2011
Εύκολο όμορφο και σίγουρα ευωδιαστό και νόστιμο!
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 21 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Κέντησες πάλι Ηλιάννα!!!Μπράβο!!!!
Οσο για τα ζυμαρικά??δεν έχω λόγια να πω!!!
Σχόλιο από οι συνταγες της Δεσποινας , Κυριακή, 21 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μμ!Νοστιμο πρέπει να είναι με το φασκομηλο!Θα το δοκιμασω με κοτοπουλο!Και η εμφάνιση..σκίζει!!!!Μπράβο!!
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
τελειο σου εγινε φιλεναδα,ευπαρουσιαστο και σιγουρα πεντανοστιμο.Το πες και το 'κανες!
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2011
Ντελικατέσεν πιάτο και σίγουρα πολύ νόστιμο,και ιδιαίτερο!
Σχόλιο από Margo , Τρίτη, 23 Αύγουστος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχο πιάτο!!!
Μεταφορά στην κορυφή