Flammkuchen, τάρτα βελγική
- 200 γρ Αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας λαδι
- 125 ml Νερό
- Αλάτι
- 200 γρ Crème double
- 200 γρ Κρεμμύδι
- 100 γρ Μπέικον και
- 100 γρ. Κρεμα γαλακτος
(Για όσους δεν βρίσκουν την Crème double )
- 200 γρ Αλεύρι
- 2 κουταλιές της σούπας λαδι
- 125 ml Νερό Αλάτι
- 250 γρ τυρι φιλαδελφεια με ολα τα λιπαρα
- 100 κρεμα γαλακτος
- 200 γρ κρεμυδι
- 100 γρ Μπεικον
- Με το αλεύρι, το λάδι, το νερό, το αλάτι κάνουμε μια Ζύμη που να μην κολλαει στα χερια.
- Ανοίγουμε ενα λεπτο φύλλο και το βαζουμε στο ταψί με λαδοκολα.
- Σε ενα μπολ βαζουμε Crème double και την κρεμα γαλακτος και ανακατεύουμε καλα. Βαζουμε την κρεμα πανω στην ζύμη και το κομμ ενο κρεμμυδι σε κυβακια η σε φετες και στο τελος το μπεικον, σε κυβακια η σε λεπτες φετες!
- Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στο 180ο για 20 λεπτα.
- Η cremme double εχει 42% λιπος και την βαζουμε σε επιδορπια, σε σαλτσες, σε σουπες και σε γλυκα. Ειναι του Dr.Oetker
- Το κάτω μέρος να είναι τραγανό.