Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γαλλικά Μπισκοτάκια

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Απίθανα σοκολατένια μπισκοτάκια!

Συστατικά
  • 250 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 100 γρ ζάχαρη άχνη
  • 300 γρ αλεύρι
  • 80 γραμμάρια κουβερτουρα  λιωμενη
  • 2 ασπράδια αυγών
  • μαρμελάδα

Γαρνιτούρα

  • Κουβερτούρα λιωμένη
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη και ασπράδια αυγών με ηλεκτρικό μίξερ, ριχνουμε και τη σοκολάτα.
  2. Προσθέστε το αλεύρι και ζυμώστε με το μίξερ σε μια λεία ζύμη.
  3. Βαζουμε τη ζυμη σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής ή πλαστική σύριγγα.  Σε ταψί του φούρνου  βάζουμε μια λαδόκολλα.
  4. Κάνουμε μπισκοτάκια κύκλους  λίγο μακριά το ένα απο το άλλο.
  5. Ψήνουμε σε ζεστο φουρνο στους 180 ° C για περίπου 8 λεπτά.
  6. Αφού κρυώσουν , απλώνετε με μαρμελαδα ή  ζελέ και αφήνουμε να τραβήξουν τη μαρμελάδα. Ενώνουμε το ενα με το άλλο. Βουτάμε το μισό μπισκότο στη ρευστή κουβερτούρα.


Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ όμορφα Μπιάνκα!!!και εύκολα,ό,τι πρέπει για εμένα!!:))
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσια!! Πολύ λαχταριστά!!
Σχόλιο από eleni_p , Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μπιανκα μου επειδη θελω να τα κανω γινετε να βαλω κανονικη ζαχαρη? ποσα κομματια βγενουν περιπου?
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Ελενη μου αν εχεις ενα μπλεντερ βαλε τη ζαχαρη εκει μεσα και κοψτην να γεινη σαν χοντρη αχνη
αν δεν εχεις να χτυπησης πρωτα καλλα τη ζαχαρη με το βουτυρο για να λοιωση λιγο και μετα κανε ολα τα αλλα ετσι οπως λεη η συνταγη εγω εβγαλα στα 20 κομματια αναλογως και ποσο μεγαλους κανης τους κυκλους
καλη επιτυχεια
Σχόλιο από eleni_p , Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
ευχαριστω πολυ.
Σχόλιο από petra F. , Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
auta ta mpiskota einai apla yperoha
Μεταφορά στην κορυφή