Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2866-gavrosriganatos.jpg
Γαύρος ριγανάτος



Γαρίδες τηγανιτές σε κουρκούτι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2009
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Γαρίδες καθαρισμένες από το κέλυφος, το κεφάλι και το εντεράκι τους (αν είναι μεγάλες)
  • 1 κουτί μπύρα
  • Αλεύρι απλό για τηγάνι ή που φουσκώνει μόνο του
  • Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τις γαρίδες, αφού τις πλύνουμε, να στραγγίσουν καλά.
  2. Σε μπολ βάζουμε μπύρα και ρίχνουμε αλεύρι ,αλάτι , πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
  3. Πρέπει να γίνει ένα μείγμα παχύρευστο.
  4. Το αφήνουμε κανένα μισάωρο στο ψυγείο.
  5. Στη συνέχεια παίρνουμε και βουτάμε μία μία τις γαρίδες στο κουρκούτι αυτό.
  6. Και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
  7. Αν το αλεύρι είναι απλό, τότε θα κάνει μια πολύ ωραία τραγανιστή κρούστα.
  8. Αν το αλεύρι είναι up, τότε θα γίνουν φουσκωτές και πρέπει να φαγωθούν αμέσως( όπως στη φωτογραφία)
  9. Συνοδεύουμε με  σάλτσα για γαρίδες
Λίγα μυστικά ακόμα

Εξαρτάται από την ποσότητα που θα τηγανίσουμε, για μικρότερη ποσότητα, βάλτε το μισό κουτάκι μπύρα.

 Επίσης με αυτό το κουρκούτι μπορούμε να τηγανίσουμε καλαμαράκια, μπακαλιάρο ,λαχανικά κ.α.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή