Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:http://dumpsemv.com Best Dumps Shop Track 1...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:37
Απ:Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz D...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:35
Απ:Http://DumpsEmv.Com Dumps & Cvv Read Shop H...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:33
http://DumpsEmv.Com Sell Dumps Track 1&2 vendor le
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:30
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:28
Απ:www.dumpsemv.com Dumps With Pin & Cvv Dumps...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:26
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:24
Απ:www.dumpsemv.com best dumps shop track 1&2 ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:21
Απ:www.dumpsemv.com Carding Methods CVV & Dump...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:19
Απ:www.dumpsemv.com Sell Dumps Track 1&2 GUARA...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:17
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:16
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:15
Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz Dumps Pi
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:19
Απ:www.dumpsemv.com Dumps fullz Available Orig...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:18
Buy TOEFL Certificate Online without Exam
jame002 23.9.2022 7:33
Storm Middle, November 14th: Canes drop toward FS
Annettes 23.9.2022 3:34
2022 Early Signing Working day Analysis - Offensiv
Annettes 23.9.2022 3:33
PREDICTIONS! Arkansas vs. Missouri
Annettes 23.9.2022 3:32
ASU Softball: Hill awarded Pac-12 Participant
Annettes 23.9.2022 3:31
Buy toward Notice Your Orange Gentleman
Annettes 23.9.2022 3:28
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γιουβέτσι με κριθαράκι, κιμά και κρέμα τυριού στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 08 Μάιος 2014 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Εύκολο, γρήγορ και πολύ νόστιμο φαγητό.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1/2 κιλό κιμά
  • μισή κούπα λάδι
  • μερικά μανιτάρια ψιλοκομμένα (προαιρ,)
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλ/νο
  • 2 σκ σκόρδο στην πρέσα
  • μισή κούπα κρασί
  • 1 κουτί κονκασέ πολτοποιημένο στο μούλτι
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. πάπρικα
  • 1 κανέλα ξύλο
  • ελάχιστο μπαχάρι
  • 1 /2 κιλό κριθαράκι χοντρό
  • 2 κούπες τυρί τριμμένο όπως παρμεζάνα, κεφαλογραβιέρα
  • αλάτι πιπέρι
  • μισό λίτρο γάλα
  • 3 κ.σ. κορν φλάου
  • 2 αυγά (προαιρ,)
  • λίγο μοσχοκάρυδο
Οδηγίες
  1. Βράζουμε το κριθαράκι όχι τελείως , να "κρατάει", σουρώνουμε, ρίχνουμε λίγο βούτυρο ή λάδι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε μισή κούπα τυρί τριμμένο και το αφήνουμε να περιμένει.
  2. Σοτάρω στο λάδι ή βούτυρο αρχικά τα μανιτάρια, το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαλακώσουν και ρίχνω τον κιμά και με τη βοήθεια του σύρματος " σπάζω " τον κιμά και τον σοτάρω για λίγη ώρα. Σβήνω με το κρασί και μετά από 2-3 λεπτά προσθέτω την ντομάτα, τη ζάχαρη, την κανέλα, μπαχάρι, αλάτι , πιπέρι, πάπρικα και αφήνω να βράσει προσθέτοντας και λίγο ζεστό νερό για 10 λεπτά σκεπασμένος και σε μέτρια θερμοκρασία.
  3. Φτιάχνουμε την κρέμα τυριού βάζοντας στην κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί, αφού κρατήσουμε λίγο για να ανακατέψουμε το κορν φλάου. Όταν το γάλα ζεσταθεί , ρίχνουμε το μείγμα με το κορν φλάου και ανακατεύουμε ζωηρά να μη μας κολλήσει. Προσθέτω λίγη ζάχαρη, λίγο μοσχοκάρυδο, λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήνω να πήξει. Αν μας γίνει η κρέμα αραιή, τότε ανακατεύουμε λίγο κορν φλάου σε 2-3 κ.σ. γάλα ή νερό και το προσθέτουμε στην κρέμα μας πριν την κατεβάσουμε από τη φωτιά και δούμε ότι ειναι αραιή, ανακατεύουμε ξανά μέχρι να πήξει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, αν βάλουμε, και ανακατεύουμε ζωηρά. Ρίχνουμε και τη μια κούπα τυριού μέσα.
  4. Λαδώνω ένα μέτριο πυρέξ και ρίχνω το κριθαράκι με τον κιμά, ανακατεύω καλά και ισιώνω την επιφάνεια, ρίχνω μισή κούπα τυρί, την κρέμα και τέλος λίγο τυρί και λίγο βούτυρο.
  5. Ψήνω αρχικά στους 220ο για 15 λεπτά και μετά στους 200ο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Αφήνω να κρυώσει 10 λεπτά και σερβίρω.

Σχόλια
Σχόλιο από SORINA , Παρασκευή, 23 Μάιος 2014 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Παντα εχεις κατι καλο να προτεινεις ......σ ευχαριστω για αυτο
Μεταφορά στην κορυφή