Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2509-13187967lh.jpg
Γύρος στο ταψί



Γιουβέτσι μοσχαράκι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 10 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Αγαπημένο φαγητό της οικογένειας για όλες τις εποχές, που δεν ξέρω κάποιον που να μην το τρώει. Για να μας γίνει σπυρωτό και όχι λασπιασμένο και αργότερα όταν κρυώσει, ας ακολουθήσουμε τον παρακάτω τρόπο.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
5-6 άτομα

  • 1 - 1,5 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο σε μερίδες
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλ/νο
  • 2 σκ. Σκόρδο φέτες
  • μισό φλ/νι λάδι
  • μισό φλ/νι κρασί άσπρο
  • 1 κ.φρέσκιες ντομάτες τριμμένες
  • 1 κ. γλ. ζάχαρη
  • μισό κιλό κριθαράκι χοντρό
  • τυρί τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
Οδηγίες
  1. Σε κατσαρόλα βάζω λίγο από το λάδι και σοτάρω το κρέας καλά από όλες τις πλευρές.
  2. Στη συνέχεια προσθέτω και το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα. Σβήνω με το κρασί και ρίχνω τη ντομάτα, τη ζάχαρη, νερό ζεστό και το αφήνω να βράσει 1 ώρα ίσως και παραπάνω να γίνει μαλακό. Προς το τέλος αλάτι και πιπέρι. Συμπληρώνω νερό, αν χρειάζεται
  3. Σε κατσαρόλα βάζω λίγο από το λάδι μας και όταν ζεσταθεί, ρίχνω το κριθαράκι και ανακατεύω καλά 3-4 λεπτά να λαδωθεί καλά, αλλά να μην αρπάξει και καεί.
  4. Μεταφέρω το κρέας στο πυρέξ. Μετρώ τη σάλτσα και συμπληρώνω με ζεστό νερό. Πρέπει η αναλογία να είναι 1 φλ/νι κριθαράκι με 3 φλ/νια νερό και σάλτσα (κρέατος)περίπου. Αρχίστε με1 προς 2,5 φλ/νια και συμπληρώνετε ζεστό νερό, αν χρειαστεί. Διορθώνω το αλάτι. Βάζω το υπόλοιπο λάδι και το κριθαράκι και το ανακατεύω καλά.
  5. Το βάζω σε προθερμασμένο φούρνο 180-190 ο για 40 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μερικές φορές.
  6. Το σερβίρω με τυρί τριμμένο.
  7. Καλή επιτυχία!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Υπάρχει και άλλη συνταγή  μοσχάρι γιουβέτσι φούρνου
Σχόλια
Σχόλιο από Ωκεανίς , Τρίτη, 12 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νομίζω οτι μπορώ να την βαθμολογήσω γιατί ετσι ακριβώς, την κάνω και εγώ και δεν μου λασπώνει ποτέ .
Ειδικά αν το βάλεις σε ατομικές κανσονετες και τις διατηρείς ζέστες,ειναι υπέροχο στο τραπέζι .
Αθάνατη κλασική συνταγή.
Σχόλιο από Μαρία , Κυριακή, 03 Ιανουάριος 2010
και εγω ετσι το φτιαχνω,με τη διαφορα οτι δεν βαζω κρεμμυδι, το σβηνω με κοκκινο κρασι,και βαζω ντοματακι κονκασε.
το μοιραζω σε ατομικα πήλινα και το σκεπαζω με αλουμινοχαρτο.
Μεταφορά στην κορυφή