Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:http://dumpsemv.com Best Dumps Shop Track 1...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:37
Απ:Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz D...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:35
Απ:Http://DumpsEmv.Com Dumps & Cvv Read Shop H...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:33
http://DumpsEmv.Com Sell Dumps Track 1&2 vendor le
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:30
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:28
Απ:www.dumpsemv.com Dumps With Pin & Cvv Dumps...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:26
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:24
Απ:www.dumpsemv.com best dumps shop track 1&2 ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:21
Απ:www.dumpsemv.com Carding Methods CVV & Dump...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:19
Απ:www.dumpsemv.com Sell Dumps Track 1&2 GUARA...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:17
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:16
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:15
Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz Dumps Pi
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:19
Απ:www.dumpsemv.com Dumps fullz Available Orig...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:18
Buy TOEFL Certificate Online without Exam
jame002 23.9.2022 7:33
Storm Middle, November 14th: Canes drop toward FS
Annettes 23.9.2022 3:34
2022 Early Signing Working day Analysis - Offensiv
Annettes 23.9.2022 3:33
PREDICTIONS! Arkansas vs. Missouri
Annettes 23.9.2022 3:32
ASU Softball: Hill awarded Pac-12 Participant
Annettes 23.9.2022 3:31
Buy toward Notice Your Orange Gentleman
Annettes 23.9.2022 3:28
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Γιουβέτσι μοσχαράκι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 10 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Αγαπημένο φαγητό της οικογένειας για όλες τις εποχές, που δεν ξέρω κάποιον που να μην το τρώει. Για να μας γίνει σπυρωτό και όχι λασπιασμένο και αργότερα όταν κρυώσει, ας ακολουθήσουμε τον παρακάτω τρόπο.
Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
5-6 άτομα

  • 1 - 1,5 κιλό μοσχάρι σπάλα κομμένο σε μερίδες
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλ/νο
  • 2 σκ. Σκόρδο φέτες
  • μισό φλ/νι λάδι
  • μισό φλ/νι κρασί άσπρο
  • 1 κ.φρέσκιες ντομάτες τριμμένες
  • 1 κ. γλ. ζάχαρη
  • μισό κιλό κριθαράκι χοντρό
  • τυρί τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα
Οδηγίες
  1. Σε κατσαρόλα βάζω λίγο από το λάδι και σοτάρω το κρέας καλά από όλες τις πλευρές.
  2. Στη συνέχεια προσθέτω και το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα. Σβήνω με το κρασί και ρίχνω τη ντομάτα, τη ζάχαρη, νερό ζεστό και το αφήνω να βράσει 1 ώρα ίσως και παραπάνω να γίνει μαλακό. Προς το τέλος αλάτι και πιπέρι. Συμπληρώνω νερό, αν χρειάζεται
  3. Σε κατσαρόλα βάζω λίγο από το λάδι μας και όταν ζεσταθεί, ρίχνω το κριθαράκι και ανακατεύω καλά 3-4 λεπτά να λαδωθεί καλά, αλλά να μην αρπάξει και καεί.
  4. Μεταφέρω το κρέας στο πυρέξ. Μετρώ τη σάλτσα και συμπληρώνω με ζεστό νερό. Πρέπει η αναλογία να είναι 1 φλ/νι κριθαράκι με 3 φλ/νια νερό και σάλτσα (κρέατος)περίπου. Αρχίστε με1 προς 2,5 φλ/νια και συμπληρώνετε ζεστό νερό, αν χρειαστεί. Διορθώνω το αλάτι. Βάζω το υπόλοιπο λάδι και το κριθαράκι και το ανακατεύω καλά.
  5. Το βάζω σε προθερμασμένο φούρνο 180-190 ο για 40 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μερικές φορές.
  6. Το σερβίρω με τυρί τριμμένο.
  7. Καλή επιτυχία!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Υπάρχει και άλλη συνταγή  μοσχάρι γιουβέτσι φούρνου
Σχόλια
Σχόλιο από Ωκεανίς , Τρίτη, 12 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Νομίζω οτι μπορώ να την βαθμολογήσω γιατί ετσι ακριβώς, την κάνω και εγώ και δεν μου λασπώνει ποτέ .
Ειδικά αν το βάλεις σε ατομικές κανσονετες και τις διατηρείς ζέστες,ειναι υπέροχο στο τραπέζι .
Αθάνατη κλασική συνταγή.
Σχόλιο από Μαρία , Κυριακή, 03 Ιανουάριος 2010
και εγω ετσι το φτιαχνω,με τη διαφορα οτι δεν βαζω κρεμμυδι, το σβηνω με κοκκινο κρασι,και βαζω ντοματακι κονκασε.
το μοιραζω σε ατομικα πήλινα και το σκεπαζω με αλουμινοχαρτο.
Μεταφορά στην κορυφή