Γλυκά μάφινς
- 2φλ. αλεύρι
- 1κ.σ.μπέικιν
- 1 πρέζα αλάτι
- 3/4φλ. ζάχαρη
- 1 αβγό
- 1φλ. γάλα
- 3/4φλ. Λάδι
- Ανακατεύω τα στερεά υλικά,προσθέτω το αβγό και τα υγρά υλικά και ανακατεύω με το μίξερ.
- Τοποθετώ 12 χάρτινες θήκες στο ταψί για μάφινς,γεμίζω και ψήνω στους 180 βαθμούς 30λεπτά.
- Για γεύση και άρωμα προσθέτω ότι θέλω,π.χ.κακάο,ψιλοκομμένο μήλο κτλ.
- Αυτά στη φωτο έχουν μέσα cranberies και η επικάλυψη είναι με άσπρη κουβερτούρα και καρύδα.
μερικες φορες τα εχει και το Λινδλ
αλλα ολα τα ΣΜ πρεπει να τα εχουν