Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φυλλάδιο προσφορών
Billymas 24.9.2018 14:15
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3572-mpriamthgani.jpg
Μπριάμ στο τηγάνι



Kaiser Schmarren, η αυστριακή

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018
none
Περιγραφή

Κάιζερσμαρν, μια γλυκιά σπασιαλιτέ από την Αυστρία, σαν γλυκιά ομελέτα ή πανκέικ.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
3 τηγάνια και σερβίρει 4 με 6 άτομα
  • 6 αυγά
  • 500 ml γάλα
  • 250 γρ. αλεύρι
  • 30 γρ. ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 50 γρ Βούτυρο λιωμένο
  • 100 γρ σταφίδες μουλιασμενες σε 5 κ σ κονιάκ η νερό
  • Αχνη για το σερβίρισμα
  • παγωτο η Φρούτα
Οδηγίες
  1. Χωρίστε τα αυγά και χτυπήστε τα ασπράδια με 3 κ σ Αχνη σε σφιχτή μαρέγκα.
  2. Χτυπάμε τους κρόκους με μια πρέζα αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη με το μίξερ χεριών μέχρι να αφρατεψουν. Μην χρησιμοποιείτε ζάχαρη βανίλιας!
  3. Σταδιακά ανακατεύουμε και προσθέτουμε εναλλάξ μια κουταλιά αλεύρι και λίγο γάλα μέχρι να τελειωσουν.
  4. Στη συνέχεια προσθετουμε το λιωμένο βούτυρο και τη σφιχτή μαρέγκα και με ένα κουτάλι ανακατευουμε αργά αλλά καλά να ενωθούν
  5. Στη συνέχεια ανακατεύουμε τις σταφίδες χωρίς το ρούμι.
  6. Σε αντικολλητικο τηγάνι λιώστε λιγο βούτυρο και ρίξτε από την ζύμη περίπου 1 εκατοστό.
  7. Μειώστε λίγο τη θερμόκρασια και ψήστε μέχρι να παρει ενα ξανθο χρωμα, κάπου 5 λεπτά. Κοιτάξτε κάτω από το μείγμα που ψήνεται αν έχεις ροδοκοκκινίσει ξανά και ξανά, γυρίστε το και αφήστε το να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
  8. Διαχωρίστε αμέσως σε κομμάτια με ένα μαχαίρι όπως είναι στο τηγάνι.
  9. Πασπαλίστε με 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και καραμελωστε το για λίγο. Σχεδόν ειναι ετοιμο
  10. Τοποθετήστε τα κομματια σε πιατο και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη, φρουτα, μαρμελάδα, παγωτό ό,τι έχετε
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή