Kαλαθάκια πικάντικα
- 4-5 φυλλα κρουστας
- 4 κρεμμυδια κομμενα στα 4
- 50 γρ κατσικισιο τυρι κομμενο σε κομματακια
- 1 κ.γ ζαχαρη
- πιπερι
- κλαδακια θυμάρι φρέσκο
- 4 κ.γ λαδι
- Ψεκάζουμε ένα τηγάνι μέ πολυ λίγο λάδι, ρίχνουμε τά κρεμμύδια καί τά αφήνουμε να πάρουν λίγο χρώμα
- Στά 10 λεπτα περίπου προσθέτουμε καί 1 κ.γ ζαχαρη, καλα θα ειναι να βάλουμε μαυρη άν έχουμε, αφήνουμε νά καβουρντιστουν για λίγο και τα αφήνουμε στην ακρη νά κρυωσουν
- Κόβουμε τά φύλλα σέ κομμάτια 17 x17 και μέ ένα πινέλο λαδώνουμε 7 απο τά φορμάκια μάφινς η αν εχουμε σπρευ λάδι ακόμη καλύτερα τά ψεκάζουμε γιά λιγο
- Βάζουμε σέ κάθε φορμάκι 4 φύλλα κάι τά ψεκάζουμε πολυ λίγο μέ τό λάδι
- Τά ψήνουμε σέ ζεστό φουρνο στούς 190 βαθμούς για 6 λεπτά να ροδίσουν.
- Τά βγάζουμε απο τόν φούρνο, ρίχνουμε τά κρεμμυδια μεσα καί από πάνω πασπαλίζουμε μέ τό τυρι και βάζουμε σέ καθε τουρτακι και ενα κλαδακι θυμαρι
- Ψήνουμε πάλι γία 5 λεπτά
μπράβο Μπιάνκα!και το πιάτο επίσης!