Κανταΐφι....τυρόπιτα
- 1/2 κιλό κανταΐφι.
- 800 γραμμάρια τυρί (απο 200γρμ.διάφορα τυριά) έβαλα 200 γκούντα.200 μίλνερ.200 κασέρι και 200 ενταμ.
- 150 γραμμάρια βούτυρο .
- Λίγο πιπέρι.
- 1 κιλό γάλα
- 6 αυγά.
- Ξάνουμε το κανταΐφι καλά και στρώνουμε το μισό σε μετρίου μεγέθους βουτυρωμένο ταψί.
- Ρίχνουμε το μισό βούτυρο λιωμένο .Ρίχνουμε τα τυριά που τρίψαμε και ανακατέψαμε .Βάζουμε το υπόλοιπο καταίφι και το υπόλοιπο βούτυρο.
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και λίγο πιπέρι, και το ρίχνουμε από πάνω.
- Το βάζουμε στο ψυγείο 8 ώρες και μετά το ψήνουμε στους 200 βαθμούς 40 λεπτά περίπου.
- Αλλάζουμε τα τυριά ανάλογα με το γούστο μας!
- Στο ψυγείο πρέπει να σταθεί για να ποτίσει το κανταΐφι με γάλα καλά!
εμεις βαζουμε: ενταμ, γκουντα, πεκορινο, ρεγκατο και λιγο ροκφορ..... Γινετε τελεια!!!!!! και την αλλη μερα ειναι θαυμασια, και κρυα.....
εμεις βαζουμε: ενταμ, γκουντα, πεκορινο, ρεγκατο και λιγο ροκφορ..... Γινετε τελεια!!!!!! και την αλλη μερα ειναι θαυμασια, και κρυα.....
υγ. μιστικο:λιγη γαλετα επισεις βαζουμε για να αποροφισει τα περιτα υγρα........
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!