Kαραβίδες με πικάντικη σάλτσα

Φτιάχνουμε τις καραβίδες εύκολα και γρήγορα με μια νοστιμότατη σάλτσα. Ένα μεζεδάκι για ούζο!!
- Μισό κιλό καραβίδες
- Μισή κούπα λάδι
- 1 κούπα νερό
- 200 γρ. φέτα πικάντικη περίπου
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό να βράσει. Ρίχνουμε μέσα τις καραβίδες και τις βράζουμε σκεπασμένες σε δυνατή φωτιά 2-3 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα το λάδι που έχουμε ανακατέψει μέσα του τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει ξεσκέπαστο σε δυνατή φωτιά 3-4 λεπτά.
- Τέλος προσθέτουμε τη φέτα χοντροκομμένη, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να βράσει 3-4 λεπτά χωρίς να ανακατέψουμε και είναι έτοιμη.
- Σερβίρουμε με ξεροψημένο ή φρέσκο ψωμάκι που θα χρειαστεί για να βουτήξουμε στο νόστιμο ζουμάκι μας.