Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Καρδούλες εύκολες

recipe image
Προστέθηκε απόIva Ptolemaida, Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια εύκολη συνταγή για κουλουράκια διαφορετικά

Συστατικά
  • 200 γρ. αλεύρι
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 70 γρ. ζάχαρη άχνη
  • Βανίλια
  • 2 κρόκους
  • Ξύσμα λεμονιού
Οδηγίες
  1. Όλα τα υλικά τα ενώνουμε . Έτοιμο ζυμάρι το αφήνουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες να ξεκουραστεί.
  2. Μετά ανοίγουμε φύλο ,όχι πολύ λεπτό. Κόβουμε με «κουπ πατ» καρδούλες ή διάφορα άλλα σχέδια, αν έχουμε. Πάντα κόβουμε με «κουπ πατ» τη μισή δόση κανονικά σχέδια και άλλη μισή με μια τρύπα στο κέντρο.
  3. Τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου.
  4. Όταν θα κρυώσουν , τα κολλάμε μαζί – ένα ολόκληρο σχέδιο με ένα με τρύπα, με ξινή μαρμελάδα (φραγκοστάφυλο, κλπ.)
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω αλεύρι.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πανέμορφα και πεντανόστιμα!!
Σχόλιο από petra F. , Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
auta ta mpiskota latrevoume
Μεταφορά στην κορυφή