Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

639-loukanikopita.jpg
Λουκανικόπιτα



Καθαρισμένο φρέσκο Βούτυρο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

GHEE λέγεται το καθαρισμένο φρέσκο βούτυρο από τις πρωτεΐνες του.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  •    1 κιλό βούτυρο
  •    καθαρά βαζάκια
Οδηγίες
  1. Κόβετε το βούτυρο σε κύβους και το βαζετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα να λιώσει αργά, το ανακατευουμε παντα έτσι ώστε να μην μαυρίσει
  2. Όταν το βούτυρο να λιώσει εντελώς, αυξανουμε λιγο τη φωτιά και αφήνουμε να πάρει βράση μέχρι να δημιουργηθεί αφρός.
  3. Στη συνέχεια, κατεβαζουμε τη φωτια σε χαμηλή θερμοκρασία και αφήστε το να σιγοβράσει το βούτυρο για 30-40 λεπτά.
  4. ΤΩΡΑ Μην ανακατεύετε, το ξαφρίζετε.
  5. Το Ghee ειναι ετοιμο καθαρισμενο μόλις παρει ενα κίτρινο χρυσό χρωμα και είναι τόσο διαφανες ώστε να μπορείτε να δείτε τον πατο της κατσαρολας σας.
  6. Ο πατος θα εχει κατι μικρα στιγματα σε καφετι χρωμα, αυτο μην σας πειράξει αλλα και μην το ανακατέψετε και οχι να το ξύσετε με την κουταλα !
  7. Τωρα παίρνουμε ενα στραγγιστήρι η χωνί, βαζουμε μεσα ενα καθαρο πανακι και το στραγγιζουμε, ετσι καυτο κατευθειαν σε καθαρα βαζακια.   Το διατηρούμε σε ψυγειο.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρόνος εργασίας: περίπου 50 λεπτά

Σχόλια
Σχόλιο από sofouleli , Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μπραβο τι μαθαινουμε εδω μεσα !
Μεταφορά στην κορυφή