Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2477-keikmekserafroyta.jpg
Κέικ με ξερά φρούτα



Κατσικάκι φούρνου με μουστάρδα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 26 Απρίλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Για το κυριακάτικο τραπέζι μας αλλά και το πασχαλινό!!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1,5 κιλό περίπου κατσικάκι
  • Πατάτες χοντροκομμένες
  • Χυμό 2 λεμονιών
  • 4 σκ. σκόρδο
  • ¾ κούπας λάδι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γλ. ρίγανη
  • 1 κ. γλ. Θυμάρι
  • 1 ποτήρι νερό
  • Αλάτι , πιπέρι
Οδηγίες

  1. Ανακατεύω σε μπολ το λάδι, ρίγανη, θυμάρι, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι  να γίνει ένα μείγμα.
  2. Βάζω τις κομμένες πατάτες στο ταψί και τις περιχύνω με το μισό μείγμα της μουστάρδας μας.
  3. Πάνω στις πατάτες βάζω το κατσικάκι, το αλατοπιπερώνω, βάζω στις σχισμές το σκόρδο και το περιχύνω και αυτό με το υπόλοιπο μείγμα.
  4. Προσθέτω στο ταψί 1 ποτήρι νερό, το σκεπάζω με αλουμινόχαρτο ή το βάζω στη γάστρα και το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 1 ώρα.
  5. Ξεσκεπάζω το ταψί μου, γυρίζω το κρέας από την άλλη πλευρά και ψήνω στους 180ο για 1,5 ώρα περίπου.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Κλασσική, ανυπέρβλητη αξία το ψητό φούρνου! Η μουστάρδα το κάνει ακόμη πιο πικάντικο!!
Σχόλιο από LARA LO , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011
μοσχομυρίζει!!!!!τέλειο!!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ καλόοο Ηλιάννα!!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αυτο ειναι!!!!!κλασικο πεντανοστιμο φαγακι!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2011
Μαρέσει η κλασσική συνταγή ,αλλά με την μουστάρδα θα είναι σίγουρα νοστιμώτερη!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 30 Απρίλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
θεικο!!Ηλιαννα μου!!
Σχόλιο από ΛΙΑΝΑ , Κυριακή, 01 Μάιος 2011
καταπληκτικη η συνταγη σου Ηlianna μου.την εφτιαξα με κοτοπουλο και εγινε υπεροχο.
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 01 Μάιος 2011
Το έκανα σήμερα Πρωτομαγια! πολύ καλό! μπράβο Ηλιάνα ! και σε μένα μπράβο απο τον καλό μου!
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 01 Μάιος 2011
Η φωτογραφία από την Ε.Φ. που έφτιαξε τη συνταγή.

Image and video hosting by TinyPic
Μεταφορά στην κορυφή