Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

代办教育部认证学历莱斯特大学Leicester毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:02
代办教育部认证学历兰开斯特大学Lancaster毕业证材料Q@微744043126专业制作英...
dfdsfsdg02 24.9.2023 0:01
代办教育部认证学历纽卡斯尔大学NCL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:59
Wo kann ich Rohypnol 2 mg rezeptfrei online bestel
stjarnapotekse 23.9.2023 23:59
代办教育部认证学历卡迪夫大学Cardiff毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:59
代办教育部认证学历华威大学Warwick毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:57
代办教育部认证学历伦敦玛丽女王学院QMUL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:57
代办教育部认证学历诺丁汉大学UoN毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:56
代办教育部认证学历利物浦大学Liverpool毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:55
代办教育部认证学历南安普敦大学Soton毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:54
代办教育部认证学历利兹大学Leeds毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:54
代办教育部认证学历格拉斯哥大学Glasgow毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:53
代办教育部认证学历布里斯托尔大学Bristol毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:52
代办教育部认证学历伦敦大学国王学院KCL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:52
代办教育部认证学历爱丁堡大学Edinburgh毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:50
代办教育部认证学历伦敦大学学院UCL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:50
代办教育部认证学历帝国理工学院IC毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:49
代办教育部认证学历旧金山艺术大学AAU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:49
代办教育部认证学历耶鲁大学Yale毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:47
代办教育部认证学历肯塔基大学UK毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安排...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κέικ Καμηλοπάρδαλη

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019
none
Περιγραφή

Ένα πολύ ωραίο αφράτο και εμφανίσιμο κέικ!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Ζύμη (άσπρη ζύμη)
5 ασπράδια αυγού,
80 γραμμάρια ζάχαρης,
Μια πρέζα αλάτι,
50 ml  γάλα,
50 ml λάδι ελαφρύ
1  βανίλια
1/2 λεμόνι το ξύσμα
1oo gr αλεύρι
50 γραμμάρια αλεσμένα αμύγδαλα ή τριμμένη καρύδα
8 γρ μπεικιν παουντερ
Για την 2η κίτρινη ζύμη:
5 κρόκους
80 gr ζάχαρη,
50 ml γάλα
50 ml Λάδι ελαφρύ
1 βανίλια
130 γραμμάρια αλεύρι
8 gr μπεικιν παουντερ
Για το μαύρο στρώμα:
κακάο

Οδηγίες

Πρώτα βάλτε τα ασπράδια αυγού με αλάτι, ζάχαρη, το ξύσμα και την  βανίλια στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ μέχρι να έχουμε μια σφιχτή μαρέγκα
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ, και ρίχνουμε εναλαξ το λάδι και το γάλα,
Τέλος το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τα αμύγδαλα ή την  καρύδα, ανακατέψτε ελαφρά
Βάζουμε τη ζύμη στην άκρη
Πλύνετε καλά τις ράβδους του μίξερ και σε άλλη λεκάνη χτυπάμε την κίτρινη ζύμη
Χτυπάτε τους κρόκους με την  ζάχαρη και την βανίλια  ή εκχύλισμα βανίλιας.
Με δυνατή ταχύτητα του μίξερ μέχρι οι κρόκοι να είναι λευκοί και ογκώδεις.
Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι και μετά το γάλα
στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ σε σιγανή ταχύτητα..
Βουτυρωνουμε  ελαφρώς μία φόρμα του κέικ  με πολύ λίγο αλεύρι.
Κατ 'αρχάς, ρίχνουμε την μιση  κίτρινη ζύμη στην φόρμα
Κοσκινιζουμε με ένα μικρο κόσκινο περίπου 1 κουταλιά της σούπας κακάο επάνω στην ζύμη. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι πολύ αραιη.
Στη συνέχεια, απλώστε τη  μισή από την λευκή ζύμη στο στρώμα του κακάου με ένα κουτάλι.Πάλι  κίτρινη ζύμη. Στη συνέχεια, κακάο.
Τώρα πάλι  λευκό στρώμα.
Κακάο.
Και πάλι, δεν θα πρέπει να βλέπετε τη ζύμη.
Πάνω από αυτό έρχεται και πάλι η κίτρινη ζύμη,
Και κακάο,
Απλώνουμε την υπόλοιπη λευκή ζύμη.
Στο τελευταίο στρώμα! Δεν βάζουμε κακαο.
Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς σε αντίσταση για 40-45.
Δοκιμάστε το δείγμα με μαχαίρι ή καλαμάκι από σουβλάκι αν είναι ψημένο μετά από 35-40 λεπτά.
Αφήστε το κέικ να κρυώσει σύντομα, αναποδογυρίστε και αφήστε το να κρυώσει εντελώς
Πασπαλιζουμε με άχνη

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή