Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Kέικ με αμαρετίνι και ραβέντι

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα κέικ ευωδιαστό και πολύ νόστιμο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 350 γρ σιτάλευρο
  • 1 πακ. Μπέικην
  • 200 γρ ζάχαρη
  • μια βανίλια
  • 200 γρ μαλακό βούτυρο
  • 5 αυγά μεγάλα
  • 150 γρ γιαούρτι
  • 125 γρ αμαρετινι μπισκότα

Για την κάλυψη:

  • 750 γρ Ραβεντι
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το αλεύρι, το μπέικην, ζάχαρη, βανίλια και τα ενώνουμε λίγο με το σύρμα της κουζίνας.
  2. Το μαλακο βούτυρο, το γιαούρτη, τα αυγά , τα χτυπάμε με το μιξερ καλά. Στο τέλος άζουμε τα Αμαρετινι και τα ανακατεύουμε με την σπάτουλα. Τα βαζουμε σε μια φόρμα 40 επι 30 ποντους.
  3. Πλένουμε, καθαρίζουμε τα Ραβεντι, (έχουν μια φλούδα ,όπως τα Σπαράγγια), τα κόβουμε περίπου σε 2 πόντους και τα βάζουμε επάνω στο γλυκό μας.
  4. Ζεσταίνουμε τον Φούρνο μας, στους 160 βαθμούς Αερα και το ψήνουμε για 40 Λεπτά
  5. Βάζουμε άχνη ζάχαρη από πάνω λίγο. Το προσφέρουμε, με σαντιγί


Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ είχα περίσσευμα φράουλα, τα έβαλα και αυτά, έβαλα και λίγη  ζάχαρη από την καφέ επάνω και αμύγδαλα φέτες!!!!!!!

Σχόλια
Σχόλιο από georgia2783 , Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Την Συνταγη την ανακαληψα σε ενα παλιο βιβλιο,και ειμουν ετημη ,να το πεταξω:Εφτυχως,που ειχα ακομα περισα Ραβεντη,απο το προηγουμενο γλυκο,και ετσι το δοκημασα!!!!!Σας λεω μονο ενα:Δοκιμαστετο.Δεν υπαρχουν λογια!!!!
Σχόλιο από m54 , Τρίτη, 15 Μάρτιος 2011
Πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατι εχω φαει tarte aux rubarbes και ειναι η αγαπημένη μου , το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκουμε ραβεντι στην Ελλάδα.
Μεταφορά στην κορυφή