Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κέικ

Προστέθηκε απόΒαγγος 13, Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Κλασσικό και νόστιμο
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1,5 πακετο βιτάμ
  • 2 μπεικιν
  • ξύσμα πορτοκαλιού ή μια κουταλιά κανέλλα
  • 2 βανίλιες
  • 3 φλιτζ.ζάχαρη
  • 1 φλιτζ.γάλα
  • 9 αυγά
  • αλεύρι όσο πάει
  • 2 κουταλιές κακάο(για το μέσον)
Οδηγίες

Χτυπάμε το βιτάμ με την ζάχαρη.

Μετά ρίχνουμε τα αυγά και χτυπάμε καλά μετά το γάλα, τις βανίλιες και το ξύσμα.

Συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε σιγά σιγά αλεύρι ώσπου να σφίξει.

Βουτυρώνουμε ένα ταψί και το ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 30 λεπτά

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote image
Το μπέικιν πότε το ρίχνουμε, Βάγγο;
Το ταψί τι μέγεθος θα είναι;
Τα αυγά δεν είναι πάρα πολλά;
Σχόλιο από Βαγγος 13 , Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
το μπεικιν το ριχνουμε στο αλευρι.
οσο για τα αυγα η μαμα μου λεει οτι μια χαρα ειναι δεν ειναι πολλα.τι να σου πω τωρα.
το ταψι μπορει να ειναι και στρογγυλη φορμα για κεικ η ενα 30αρι ταψι
Μεταφορά στην κορυφή