Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2055-milfeiggrigoro1.jpg
Μιλφέιγ γρήγορο



Κολοκυθοανθοί με τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 23 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή Ένα μεζεδάκι πολύ νόστιμο και εμφανίσιμο.
Συστατικά
  • 13-15 κολοκυθοανθοί πλυμένοι και στραγγισμένοι καλά
  • 1 φλυτζάνι φέτα τριμμένη σκληρή
  • 1 φλιτζάνι ανθότυρο
  • 1 αυγό
  • 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ή ½ κ.γλ. ξερό
  • Πιπέρι

Χυλός

  • Μπύρα
  • Αλεύρι
  • Αλάτι λίγο
Οδηγίες
 

Για το χυλό

  • Φτιάχνω το χυλό ανακατεύοντας σε μπολ μια ποσότητα αλευριού, αλατιού  με μπύρα τόση όση να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Τον βάζω στο ψυγείο μισή ώρα.
      Για τη γέμιση
  1. Σε μπολ ανακατεύω τη φέτα, τον ανθότυρο, το αυγό, το πιπέρι και το δυόσμο, να γίνουν ένα μείγμα.
  2. Ανοίγω τον κάθε ανθό με το χέρι ελαφρά, και βάζω ένα κουταλάκι περίπου γέμιση και κλείνω προσεχτικά.
  3. Αλευρώνω τον κάθε ανθό και τον βουτώ μέσα στο χυλό.
  4. Τηγανίζω και στραγγίζω σε χαρτί κουζίνας.       
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Ευχαριστώ, καλή μου Δάφνη!!!!
Σχόλιο από afroditi , Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Hliana πολύ νόστημο ορεκτικό! Το φτιάχνει η πεθερά μου , αλλά δεν τα περνάει απο τον χυλό , σίγουρα θα της προτείνω να δοκιμάσει κ αυτο τον τρόπο!Σε ευχαριστούμε!
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 25 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Όχι μόνο λιχουδιά, νοστιμολιχουδιά!! Σούπερ!! Μπράβο!!
Μεταφορά στην κορυφή