Κολοκυθοανθοί με τυρί
- 13-15 κολοκυθοανθοί πλυμένοι και στραγγισμένοι καλά
- 1 φλυτζάνι φέτα τριμμένη σκληρή
- 1 φλιτζάνι ανθότυρο
- 1 αυγό
- 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ή ½ κ.γλ. ξερό
- Πιπέρι
Χυλός
- Μπύρα
- Αλεύρι
- Αλάτι λίγο

Για το χυλό
- Φτιάχνω το χυλό ανακατεύοντας σε μπολ μια ποσότητα αλευριού, αλατιού με μπύρα τόση όση να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Τον βάζω στο ψυγείο μισή ώρα.
- Σε μπολ ανακατεύω τη φέτα, τον ανθότυρο, το αυγό, το πιπέρι και το δυόσμο, να γίνουν ένα μείγμα.
- Ανοίγω τον κάθε ανθό με το χέρι ελαφρά, και βάζω ένα κουταλάκι περίπου γέμιση και κλείνω προσεχτικά.
- Αλευρώνω τον κάθε ανθό και τον βουτώ μέσα στο χυλό.
- Τηγανίζω και στραγγίζω σε χαρτί κουζίνας.



