Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3839-sfoliatasouvlaki.jpg
Σφολιάτα στο ξυλάκι



Κολοκυθοκεφτεδάκια με ούζο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013
none
Περιγραφή

Η συνταγή είναι από την Ελένη Ψυχούλη και τα κεφτεδάκια πεντανόστιμα!

Συστατικά
  • 1 κιλό κολοκυθάκια,
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,
  • 1 κ.σ. μαραθόσπορο,
  • 1 ματσ. άνηθο,
  • 1 ματσ. δυόσμο,
  • 1 αυγό,
  • 1 σφηνάκι ούζο,
  • ½ φλ. γραβιέρα τριμμένη,
  • αλεύρι όσο πάρει (περίπου 1 1/2 φλ.τσαγιού),
  • αλατοπίπερο,
  • λάδι για το τηγάνι.
Οδηγίες
  1. Τρίβουμε τα κολοκύθια στο χοντρό τρίφτη και τα στύβουμε να φύγουν όλα τα υγρά τους.
  2. Σε μπολ ανακατεύουμε τα τριμμένα κολοκύθια μαζί με τα κρεμμυδάκια , τον μαραθόσπορο κοπανισμένο, το ούζο, το αυγό, το δυόσμο και άνηθο ψιλοκομμένο.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε αλεύρι όσο πάρει για να έχουμε ένα μείγμα που να μην είναι πολύ σφιχτό, ίσα να συγκρατεί τα υλικά μεταξύ τους.
  4. Τηγανίζουμε σε μείγμα λάδι ή ηλιέλαιο, στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή