Κοτόπουλο γεμιστό ρολό

Ένα νόστιμο φαγητό για το Κυριακάτικο τραπέζι και τις γιορτές !Το συνοδεύουμε με πατάτες φούρνου! Ένα φαγητό με δύο παραλλαγές!
1ο ρολό:
- Ένα κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο του 1 1/2 κιλού περίπου, με το δέρμα του
- 200γρ. μπέηκον, μπαστουνάκια γραβιέρας πικάντικης
- μουστάρδα σε σπόρους ή κλασσική πικάντικη
- 1 πιπεριά πράσινη σε μπαστουνάκια
- μανιτάρια σε φέτες
- πιπέρι, πάπρικα και ρίγανη,αλάτι
- λάδι,χυμό λεμόνι
- πατάτες.
2ο ρολό:
- Ενα κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο του 1 1/2 κιλού περίπου,με το δέρμα του
- μπέηκον, πιπεριές Φλωρίνης
- μανιτάρια,
- μπαστουνάκια γραβιέρας
- πάπρικα, ρίγανη, θυμάρι
- λάδι και λίγο νεράκι.
- Λέμε στο χασάπη μας να ξεκοκκαλίσει το κοτόπουλο για ευκολία και να αφήσει το δέρμα.
- Πλένουμε πολύ καλά,το στραγγίζουμε,αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο. Το απλώνουμε επάνω σε λαδόκολλα,βάζουμε κεντρικά το μπέηκον, τη μουστάρδα τα υπόλοιπα μπαχαρικά τα μανιτάρια,πιπεριά και τα μπαστουνάκια γραβιέρας.
- Τυλίγουμε το ρολό με βοήθεια το δέρμα του,αν έχουμε το ειδικό ειδικό δίχτυ για κρέας το περνάμε εκεί ή το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες καλά να μην βγει η γέμιση.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά όλο το κοτόπουλο,το βάζουμε σε πυρέξ,ρίχνουμε λάδι,λίγο νεράκι και χυμό λεμόνι,πασπαλίζουμε με αρκετή ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200β. για 1 ώρα περίπου.
- Τα ίδια βήματα ακολουθούμε και στη δεύτερη συνταγή-παραλλαγή του ρολού μας,τη διαφορά στο δεύτερο ρολό την κάνει η πιπεριά Φλωρίνης!!
Τη διαφορά στο δεύτερο ρολό την κάνει η πιπεριά Φλωρίνης!!Όπως κι αν το φτιάξετε είναι πολύ γευστικό φαγητό!! Εγώ έφτιαξα δύο ρολά και τις δύο γεύσεις και άρεσαν σε όλους!
Εγιναν και τα δύο ρολά πολύ νόστιμα,εξαφανίστηκαν από μικρους και μεγάλους!!
Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα πολύ καλά σας σχόλια!!!!
Δεν πειράζει καλέ για τα σκουφάκια!:))μου είναι αρκετό που σας άρεσε το ρολό,και εγώ το φτιάχνω τακτικά!
Καλή Ανάσταση να χαίρεσαι την οικογένειά σου,να περάσετε όμορφα!!