Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1294-kalasouna.jpg
Καλασούνα



Κοτόπουλο γλυκόξινο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 22 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Mια συνταγή από την κινέζικη κουζίνα, που όμως είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της. Μπορεί να γίνει και με χοιρινό αλλά χρειάζεται περισσότερη ώρα ψήσιμο.

Συστατικά
  • 1 κιλό στήθος κοτόπουλου φιλέτο
  • 2 ξερά κρεμμύδια σε φέτες
  • 4 χρωματιστές πιπεριές χοντροκομμένες
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 3/4 φλιτζανιού σόγια σος
  • 3/4 φλιτζανιού κέτσαπ
  • 1 κουτί ανανά κονσέρβα σε φυσικό χυμό και όχι σιρόπι (το γράφει το κουτί πάνω)
  • ρύζι μπασμάτι
  • λάδι, αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. αλεύρι
Οδηγίες
  1. Κόβω το κοτόπουλο σε κομμάτια μπουκιάς, τα αλατοπιπερώνω, τα αλευρώνω (μέσα σε σακούλα για να μην κάνουμε και χάλια την κουζίνα ) και τα τηγανίζω ελαφρά στο λάδι.
  2. Στη συνέχεια ρίχνω τα κρεμμύδια και τις πιπεριές να σοταριστούν κι αυτά.
  3. Σβήνω με το κρασί και προσθέτω τη σόγια σος και την κέτσαπ.
  4. Μετά προσθέτω τον ανανά σε κομμάτια και το χυμό που έχει το κουτί.
  5. Ανακατεύω και αφήνω να ψηθεί λιγότερο από μισή ώρα.
  6. Σερβίρω με ρύζι στον ατμό ή νερόβραστο.
  7. Καλή επιτυχία
Σχόλια
Σχόλιο από Nefeli , Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Απλα τελειο!!!!!!!! τερμα τα ευρουλακια στα κινεζικα εστιατορια......τελειο,τελειο,τελειο.
Σχόλιο από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , Παρασκευή, 01 Ιανουάριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το έφτιαξα και ήταν πολύ νόστιμο μόνο που εγώ το συνόδευσα με άγριο ρύζι
Μεταφορά στην κορυφή