Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

165-pitsa1.jpg
PIZZA



Κοτόπουλο με κριθαράκι στην κατσαρόλα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013
none
Περιγραφή

Γρήγορο, εύκολο και πολύ νόστιμο φαγητό και χωρίς ντομάτα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα

•2 στήθη κοτόπουλου σε μπουκιές,

•2 φλ. κριθαράκι,κατά προτίμηση χοντρό,

•3 κ.σ. λάδι,

•2 κ.σ. βούτυρο,

•1/4 φλ. γάλα,

•1/2 φλ. τυρί τριμμένο,

•αλατοπίπερο.

Οδηγίες
  1. Σοτάρουμε τις μπουκιές κοτόπουλου στο λάδι 15 λεπτά να ροδίσουν.
  2. Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες. το στραγγίζουμε.
  3. Ανακατεύουμε το τριμμένο τυρί, το βούτυρο και το γάλα σε κατσαρόλα, ρίχνουμε το κριθαράκι, αν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμη λίγο γάλα.
  4. Προσθέτουμε τέλος τις σοταρισμένες μπουκίτσες, αλατοπιπερώνουμε και ενώνουμε τα υλικά. Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ χρειάστηκα 1/2 φλ. γάλα για να μην είναι πολύ πηχτή η σάλτσα.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή