Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κουνέλι ριγανομουσταρδάτο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμο φτιαγμένο και έτσι το κουνελάκι μας με κρασί, λεμόνι, μανιτάρια και μουστάρδα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
  • 1 κούπα αλεύρι
  • ½ κούπα λάδι
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλ/να
  • Μανιτάρια σε φετάκια
  • 1 κούπα λευκό κρασί
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κουτ. σούπας πικάντικη μουστάρδα
  • λίγη ξερή ρίγανη
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
  1. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα κομμάτια του κουνελιού. Τα αλευρώνουμε ελαφρά.
  2. Σε κατσαρόλα ζεσταίνω λίγο από το λαδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρω τα κομμάτια του κουνελιού σε δόσεις, μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις μεριές .
  3. Τα αφαιρώ και προσθέτω τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια, σοτάρω μέχρι να μαλακώσουν .
  4. Προσθέτω τα κομμάτια του κουνελιού, συνεχίζω το σοτάρισμα για λίγο και σβήνω με το κρασί και το χυμό λεμονιού, αφήνω λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτω το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τη δάφνη, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  5. Προσθέτω ζεστό νερό μέχρι να καλύψει πλήρως τα κομμάτια και ψήνω σε μέτρια φωτιά, για 1 με 1 ½ ώρα, μέχρι το κρέας να μαλακώσει καλά και να μείνει με το λαδάκι του.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή