Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κουνέλι ριγανομουσταρδάτο

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμο φτιαγμένο και έτσι το κουνελάκι μας με κρασί, λεμόνι, μανιτάρια και μουστάρδα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
  • 1 κούπα αλεύρι
  • ½ κούπα λάδι
  • 2 ξερά κρεμμύδια ψιλ/να
  • Μανιτάρια σε φετάκια
  • 1 κούπα λευκό κρασί
  • Χυμό από 2 λεμόνια
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κουτ. σούπας πικάντικη μουστάρδα
  • λίγη ξερή ρίγανη
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
  1. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα κομμάτια του κουνελιού. Τα αλευρώνουμε ελαφρά.
  2. Σε κατσαρόλα ζεσταίνω λίγο από το λαδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρω τα κομμάτια του κουνελιού σε δόσεις, μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις μεριές .
  3. Τα αφαιρώ και προσθέτω τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια, σοτάρω μέχρι να μαλακώσουν .
  4. Προσθέτω τα κομμάτια του κουνελιού, συνεχίζω το σοτάρισμα για λίγο και σβήνω με το κρασί και το χυμό λεμονιού, αφήνω λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτω το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τη δάφνη, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  5. Προσθέτω ζεστό νερό μέχρι να καλύψει πλήρως τα κομμάτια και ψήνω σε μέτρια φωτιά, για 1 με 1 ½ ώρα, μέχρι το κρέας να μαλακώσει καλά και να μείνει με το λαδάκι του.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή