Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2404-thganites.jpg
Τηγανίτες



Κρέας κοκκινιστό με χάντρες

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Τέλειος συνδυασμός νοστιμότατο πιάτο!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 1/2 κ. κρέας μοσχάρι ή κατσικάκι
  •     1 κιλό φασόλια χάντρες
  •     1 /2 φλ. λάδι
  •     2 ξερά κρεμμύδια
  •     σκόρδο
  •     5-6 φρέσκες ντομάτες ή ντοματίνια
  •     γαρύφαλλα,μπαχάρι , κανελα
  •     αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε καλά το κρέας,το στραγγίζουμε.
  2.     Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας να κάψει και σοτάρουμε το κρέας καλά και από τις δυο πλευρές.
  3.     Ρίχνουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα,το σκόρδο να γυαλίσουν λίγο και προσθέτουμε τις ντομάτες κι αυτές χοντροκομμένες ,αλατοπιπερώνουμε ,ρίχνουμε τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε το φαγητό μας.
  4.     Αν το βράσουμε στην χύτρα δεν θέλει νερό ,βράζουμε για 20-30 λεπτά να μαλακώσει το κρέας.
  5.     Ανοίγουμε την χύτρα προσθέτουμε τα φασόλια που τα έχουμε πλύνει και στραγγίξει ,1 ποτήρι νεράκι ,κλείνουμε το καπάκι και συνεχίζουμε για άλλα 15 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έφτιαξα το φαγητό με κατσικάκι που είχα στο ψυγείο,πρόσθεσα και μια πιπεριά, η συνταγή της Ζαμπία είναι με μοσχάρι εδώ: http://www.kitchenstori.es/2011/09/beef-braised-with-beans.html

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή