Μακαρόνια Μπολονέζ χωρίς τύψεις
- 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 Καρότο ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 500 γρ κιμα μοσχάρι χωρίς λίπος
- 800 γρ ντομάτες κονσέρβα κομμένες σε κομμάτια
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ,σ ντομάτα πελτε
- 1 πρέζα τσίλι σε σκόνη
- 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- λίγη ρηγανη
- 1 πρέζα βασιλικός αποξηραμένο η 2 κλωναράκια φρεσκο
- 600 γρ μαγειρεμένα μακαρόνια
- Θερμαίνετε τό Λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σκόρδο ανακατεύοντας, σωταρετε περίπου 6 λεπτά.
- Προσθέστε τόν κιμά και σωταρετε περίπου 4 λεπτά, προσθέτετε και τον πελτε ντομάτα
- Ρίχνετε μέσα τις ντομάτες και αλάτι, τσίλι νιφάδες και ολα τα βότανα. Αφήστε να πάρει 2 βράσεις.
- Μειώστε τη θερμότητα και αφήστε να σιγοβράσουν για 1 ωρα αν χρειαστεί προσθέτουμε κα λίγο ζεστό νερό
- Βάζουμε τή σάλτσα πάνω από τα μακαρόνια και σερβίρουμε.
Μου αρέσουν τα λαχανικά στον κιμά,μπράβο!!